2789
اوفت همش برا ی کیک

خوب کیک همینقد مواد نیاز داره دیگه، ،،این پودر ک شما خریدی آرد و شکر و بکینگ پودر رو مخلوط کرده آماده داده بهتون ،،شیر و روغن و تخم مرغ هم ک باید باشه، ،وانیل اختیاریه، ،باعث میشه کمکتون بوی تخم مرغ نگیره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پ اینجوری کیک بگیرم ک بهتره من همینو گرفتم 50

ارد قنادی بگیر و با اب یا شیر و روغن و تخم مرغ و پودر وانیل و بکینگ پودر درست کنی خرجش کمتره ولی اینجوری بیشتره

ولی یه زخمایی هس بدتر از مرگه ...!                         بد شدی بد نبودم باهات یه دفم که ...!                       به پشمان خود یا دهید هر تاپیکی ارزش رقصان شدن در هوا را ندارد !                                                      🐐🐩🧸🐥🗿🤝

خوب با این میتونین ی کیک خونگی بزرگ حداقل برا ده نفر درست کنین اما با پنجاه تومن نمیشه ی کیک اینقدری خرید ، حداقل صد و خورده ای میشه تازه خونگی هم نیست و مطمعن نیستی ک تمیز هست یا ن 

اره تازه خامه و شکلات تخته ای هم میخواد واسه گاناش 

کیک اسلایس شده میفروشن میشه دونه ای خرید 

ولی کیک تولد کمتر ۱۰۰ ندیدم ولی خب خامه و مغز همه چی داره بصرفه تره

ما آبادانیا   
تو قابلمه میشه درستش کنم

اره عزیزم اما ی قابلمه ک خیلی دیوار ضخیمی نداشته باشه مثلا قابلمه رویی خوبه ،،اندازشم جوری باشه ک بالاش جا داشته باشه مواد کیک پف کنه نریزه،،،ضخامت مواد کیک هم زیاد نشه داخلش ک وسط کیکت خام بمونه 

درستو رشو برام میگی

اره عزیزم

موادشو اول بهت میگم با مقدارش 

ارد قنادی ۵۰۰ گرم 

تخم مرغ ۴ تا

شکر یه لیوان 

بکینگ پودر یه قاشق چای خوری 

پودر وانیل نصف قاشق چای خوری 

روغن نصف لیوان 

اب یا شیر یه لیوان اگه خیلی سفت شد یکمم بریز 

گلاب دلخواهه ولی اگه دوست داری یک چهارم لیوان بریز

میتونی زعفران یا دارچین هم اضافه کن اگه دوست داری 

تخم مرغو هم بزن تا سفیده و زده کاملا قاطی شن و رنگ لیمویی بگیره بعد بهش شکر اضافه کن و هم بزن تا کامل حل بشه و دونه دونه نباشه شکرش بعدشم بهش ارد یا شیر و روغن اضافه کن خوشگلم

بعد ارد قنادیو با پودر وانیل و بکینگ پودر مخلوط کن و اروم اروم بریز داخل تخم مرغ و هم بزن تا خوب قاطی شن و خمیرش یکدست بشه بعد با دمای ۱۸۰ درجه بزار ۴۰ دیقه تو فر بمونه و نوش جان

ولی یه زخمایی هس بدتر از مرگه ...!                         بد شدی بد نبودم باهات یه دفم که ...!                       به پشمان خود یا دهید هر تاپیکی ارزش رقصان شدن در هوا را ندارد !                                                      🐐🐩🧸🐥🗿🤝
تو قابلمه میشه درستش کنم

اگه پلوپز داری تو پلوپز هم عالی میشه من خودم درست نکردم ولی دوستم درست کرده بود میگفت دقیقا مثل فر میشع