2777
2789
ومنی که مبل ندارم😭

غصه نخور گلم ان شاءاله می خرید مبل چیز ضروری نیست قدیمیا مگه مبل داشتند پتو پهن می کردند بالش می گذاشتند فعلا مایحتاجتونو تامین کنید کلاهتونم باید بندازید هوا

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
همسایمون تو حیاط اینکارو کرد با شیلنگ روش اب میگرفت😁

خب من حیاط ندارم زن داداشمم شست خوب تنیز شد شامپو رو هر کاریم کنی کامل نمیره کفش می مونه ولی خب چون تو خونس نمیدونم خشک میشه یا نه

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب من حیاط ندارم زن داداشمم شست خوب تنیز شد شامپو رو هر کاریم کنی کامل نمیره کفش می مونه ولی خب چون ...

اگ داخلش چوب باشه 

اخه اینا توشون ام دی افه این راحتیا بعدش اب بزنی کامل فرسوده میشه

اگ داخلش چوب باشه  اخه اینا توشون ام دی افه این راحتیا بعدش اب بزنی کامل فرسوده میشه

اره راحتیه . پس نشورم 🙁 اینا ک میان تو خونه مبل میشورن چی با دستگاه . اطااعی دارید

چخوب کاورش رنگ خودشه؟

منظورشون کاور سلفون هس پلاستیکی ولی من اصلا دوس ندارم انگار مبل پلاستیکیه چ فایده وقتی ازش لذت نبری

مبلام قهوه ای سوخته ان

تا حالا بعد چند سال تمیزشون نکردم

یه جنس خاصی دارن نمیدونم اسمش چیه که اگه چیزی هم بریزه روشون بعد از چند روز خودش محو میشه میره

البته قسمتای چرمی و چوبیشو مدام تمیز میکنم ولی قسمت پارچه ایش کلا زیاد کثیف نمیشه

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
خشک نمیشن که.میتونی از،اینایی که دستگاه دارن میان تو خونه ها میشورن بیاری داخل خونه برات بشوره بدون ...

اره سوال منم همین بود . شما تا حالا شستید ؟ چجوریه خوبه؟

برا من فرشام اینطورن خودب خود لکه چایی از روش پاک میشه

برا اونایی که بچه ی کوچیک دارن، این مدل مبل و فرشا عالیه😅

البته من فرشام رنگشون روشنه، پدرمو دراوردن🤐

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
اره سوال منم همین بود . شما تا حالا شستید ؟ چجوریه خوبه؟

شوهرم من تو کار مبل و ام دی اف ایناس میگن خراب میشه اصلا نبایددبشوری . مبل شویی میتونی بگی برات بشورن دستگاهشو دارن فرق میکنه

غصه نخور گلم ان شاءاله می خرید مبل چیز ضروری نیست قدیمیا مگه مبل داشتند پتو پهن می کردند بالش می گذا ...

تازه خونه خریدم یکسال هی قرض خونه پس دادیم.خداکمک کنه اول ماشین بیاریم بحاطر بچه هام مبل بعدا

من مادری هستم از تبار لرستان🤩خدالایقم دونست بهم دوتا فرشته پاک داده که کل روزگارموباهاشون تقسیم کردم❤️خداشکرت بخاطر همسرم و گل دخترام😍توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونو داری😍#الله