2777
2789
منم😂

حالا اگ چند وقتی می‌گذشت و اون پا نمیذاشت دعوا شدید تر میشد وقتیم ک خودش می اومد بر آشتی باز حرف گذشته ک تقصیر تو بود دعوا میشد. 

در هر حال دعوا بود

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خیلی تلاش میکنم اما چرا نمیتونم غرورمو کنار بزارم

یه لحظه به این فک کن اگه معذرت خواهی کنی حال جفتتون خوب میشه

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
یه لحظه به این فک کن اگه معذرت خواهی کنی حال جفتتون خوب میشه

اره بخدا فکرمی‌کنم ک اگه آشتی کنیم همه چی تموم میشه اما من همیشه معتقدم روحیه ی یک زن حساس و لطیفه چرا اون نباید بیاد آشتی بخاطر همین نمیتونم برم جلو برا آشتی

اره بخدا فکرمی‌کنم ک اگه آشتی کنیم همه چی تموم میشه اما من همیشه معتقدم روحیه ی یک زن حساس و لطیفه چ ...

من بر این باورم که آدمی که اشتباه کرده باید معذرت خواهی کنه درستش هم همینه درسته که زن باید ناز کنه اما زیاده رویش هم خوب نیست مرد هم کم کم خسته میشه اونم هر چند که مرده اما دلش ناز کشیدن هم میخواد

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️