2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۷۶

اذیت نمیشی کنارش راه بری

ببخشی میپرسما برام سواله میتونی جواب ندی

در جهان یک راه است آن هم راستیست ✌گفتار نیک👌 پندار نیک 👍. 👈کردار نیک👉❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم چه بگویم که غم از دل برود چون بیایی🍁❤🍁میشه از ته دلت برای رسیدن به کسی که سال هاس عاشقشم برام دعا کنی ویه صلوات برای شفای برادرم مهمونم کنی لطفا☺وضعیت طوریه که یه نفر تو خیابون گریه ش بگیره همه میزنن زیره گریه ....همه شهرررررررررررررر          #وطنم ایرانم💔
کاش توهم وجود نداشتی من چون اصلا ندیدم و فکرم نمیکنم باشه یکم دور از واقعیه براهمون گفتم 

شعور اگه خریدنی بود فکر کنم این دیدگاه رو کسانی دارن 

قطعا تو اون صف غیبت خورده بودن😃😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
بله دقیقا نمیدونم ولی خب ایدهدال هستن ماشالا

اخه من تا حالا ندیدم. ولی خب قدبلند با دراز بودن فرق داره میدونی چه میگم؟

بعضیا واقعا خوش هیکلن

در جهان یک راه است آن هم راستیست ✌گفتار نیک👌 پندار نیک 👍. 👈کردار نیک👉❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم چه بگویم که غم از دل برود چون بیایی🍁❤🍁میشه از ته دلت برای رسیدن به کسی که سال هاس عاشقشم برام دعا کنی ویه صلوات برای شفای برادرم مهمونم کنی لطفا☺وضعیت طوریه که یه نفر تو خیابون گریه ش بگیره همه میزنن زیره گریه ....همه شهرررررررررررررر          #وطنم ایرانم💔
البته کوتوله واویلاهایی مثل شما این دیدو دارن 

اگه ما کوتوله ها نبودیم  کی به شما میگفت قد بلند 😂حرف شما هم هیچ فرقی با حرف اون خانم نداشت شما هم به همون اندازه بی ادبید

شعور اگه خریدنی بود فکر کنم این دیدگاه رو کسانی دارن  قطعا تو اون صف غیبت خورده بودن😃😂😂

اره همون ک تو فک میکنی من خودم ۱۶۹فک نمیکنم کوتاه باشم درازم نیستم مثل تو 😁سلام برسون ب خدا