2777
2789
عنوان

چقد طول کشید تا عادی شد براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2732 بازدید | 68 پست
وای منم چقد ناراحت بودم گریه میکردم با اینکه فاصلمون فقط چند کوچه بود ولی الان اصلا اینطور نیس تو خو ...

اولش همینه عزیزم منم مطمئنم خوب میشم یکم که بگذره الان اصلا نمیدونم چمه از ی طرف از عقد خسته شدم خیای بلاتکلیف م بابت بیرون رفتن با شوهرم باید کلی بحث کنم میریم بیرون همش استرس دارم وای دیر نرسیم خونه مامان و بابا ناراحت نشن و هزار تا استرس و دردسر دیگه 

چون اوناهم به من خیلی وابسته آن خیای اذیت میکنن

از طرفی به شدت عاشق پدر و مادرم هستم تا الان تو این یکسال و یکماه خیای نگران نبودم الان که میبینم داریم به عید نزدیک میشیم چشم بهم بزنم دو ماهم گذشته بعدشم که تیر عردسیمه اون ۳ ماهم تا تیر تند تند میگذره مامانم دنبال جهزیه است و میبینم کم کم داره جدی میشه همه چی 

به استرس افتادم 

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

من از اینکه رفتم خونه خودم خوشحال بودم اونم چی ی شهر دیگه نمیدونم شاید من غیرطبیعیم😂😂😂😂

خخخخخخ ایشالا همیشه ذوق زندگیت رو داشته باشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شش شماه اول زندگیم تو یه خونه پیش مادرشوهر بودم و انقدر اذیت شدم و دلم میگرفت که هرشب کارم گریه ب ...

مرسی گلم انشاالله خوشبخت باشین 

خخخخخخ ایشالا همیشه ذوق زندگیت رو داشته باشی

ممنون عزیزم.حالا میری انشاله اینقدر عادت میکنی که خونه خودت رو با هیچ کجا عوض نمیکنی و به زور بری خونه پدرت 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹