2789
اخه بش نمیاد انقد ادمای خطرناک جور کنه هر چند پول داره

من نمیدونم چرا به رضا شک دارم

گفتچادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! گفتمایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای نگوانروزدیدم حالم بدشدگفتم خوبه فیلمه واقعیت نداره😪😪😪😭😭

حالا درسته این فیلمه ولی خیلی اتفاقای بدتر از اینم میوفته مگه کم قتل ناموسی تو ایران داریم

گفتچادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! گفتمایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟
حالا درسته این فیلمه ولی خیلی اتفاقای بدتر از اینم میوفته مگه کم قتل ناموسی تو ایران داریم

آره یه بنده خدایی توروستای مامانم کلاعروسی بوده یه زن وشوهره باماشین ردمیشدن گواهینامه ندتشته پسره پلیس دنبالشون میکنه اینم زنشوپیاده مسکنه نزدیک عروسی خودش فرارمسکنه خلاصه دختره میره بابای داماددختره رومیشناسه به پسرش میگه برسونش خونه اش نگوپسرش عرق خورده پسرعوضی ام ازفانیلای دورمامانمه زنگ میزنه دوتادوستاش ازروستامیرن بیرون میبرنش جای خلوت چندنفری بهش تجاوزنیکنن بعدم ولش میکنن شوهرشم که میفهنه چه بلایی سرزنش اوردن طلاقش میده اونام دستگیرمیشن چندسال بعدم آزاد

خوشحال شدم دستامو مشت کرده بودم همراه لیلا داد میزدم بزنش بزنش 

حقش بودکثافت ازاین ناراحتم نعیم اعدام میشه

خداوندا صبرِ تحملِ ادم زبون نفهم رو بمن عطا بفرما🤲                 
ولی تا الان نعلوم نشد چرا عکسشو خط خطی کرده چرا این عذاب وجدان داره بنظرم خیلی فیلم خوبیه همش معماس

چون با باباش که رفته بود شمال این رفت دید نمیدونست باباشه فکر بد کرد کلی هم حالش بد شد و اینا الان از قضاوت بیجا عذاب وجدان داره

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم