2777
2789

شوهر من انجام داد بعد سه سال نریخته

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

سه سال پیش آره عالی بود،فقط باید بانک موش خوب باشه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما اول تحقیق کنه جای خوب باشع .ما یکی از آشناهامون بار اول ک انجام داد اصلا خوب نبود و نصف بانک موش رو الکی تخلیه کرده بودن.بار دوم هم رفت .

الان پیشرفت کرده توی یک یا دو روز انجام میشه..درد آنچنانی هم نداره  سر   رو بیحس میکنن

کجا عزیزم؟ راضی بودین؟ درد نداشتن؟

درد داشت اره راضی بودیم اسمشو باید از همسرم بپرسم خودم یادم نیس

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
کجا انجام دادن عزیزم؟ درد نداشتن؟ بانکش خوبه 

شیراز دکتر فاطمی نیا، فقط میگفت موقع آمپولای بی حسی زد یکم درد داشت خب یکم درد طبیعیه دیگه 

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
بعدش چی؟ میگن بعدش خیلی سخته آره؟ خیلی ورم میکنن؟

نه فقط تا ی هفته سخته، برا شوهر من یکم ورم داشت ک یخ گذاشتم خوب شد باید دائم یخ بزازی رو شقیقه هاش و زخمش هر روز شستشو بدی زود خوب میشه

من بابام تهران انجام داد زیاد خوب نبود سه روز طول کشید پیش دکتر فولادی بود 

داییم رفت  اهواز   بیشتر طول کشید ولی عالی شد اسم دکترشو نمیدونم 

اگه جای خوبی بره نتیجه میگیره 

هر جا برای کاشت میرید با تحقیق برید ولی پیش مهشیدصالحپورسولگانی نرید. من برای کاشت شقیقه و ابرو تو اصفهان سرچ زدم که متاسفانه گیر  یک خانم کاشت‌کارِ بد در اصفهان افتادم که در اهواز و تهرانم کار میکرده. خانم "مهشید صالحپور سولگانی (ماهشید)" بیعانه کاشت مو و ابرو را واریز کردم و جلسه اول رفتم مابقی پول را چک صیادی ثبت شده گرفت ولی کارم را نیمه تمام گذاشت برای جلسه بعد. جلسه بعد را با زور و التماس ازش گرفتم ولی اونم پول اضافی ازم گرفت. آخرم کاشت موهامو کم حجم گذاشت. کاشت ابرو روی خواب ابرو نیست و فرم ابروها کاملا ناقرینه هست و بدتر اینکه روی ابرو کاشت دوبل زده در حالیکه هیچکس ابرو را کاشت دوبل نمیزنه. این خانم اهواز و تهران هم کار کرده. حواستون باشه به هیچ وجه پیش این خانم کاشت نکنید که من ۳۵ میلیون هزینه کردم فقط به طمع ۴ میلیون ارزونتر که اخرم اون ۴ تومنم ازم گرفت که کارمو تموم کنه.