2777
2789
عنوان

دوست پسرم سرد شده بیاید لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 47 پست
نمیخوام ناراحتت کنم ولی صددرصد میگم دوست نداره..پسری ک عاشق باش یه لحظه طاقت جواب ندادن و دلخوری تور ...

خیلی دوسش دارم واقعا نمیتونم ازش جداشم لطفا ی راهی بگید انجام بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا دوسش دارم 

دوستش داشته باشی 

مگه آدم هر کسی رو که دوست داشت باید به دست بیاره و کنارش داشته باشه 

آدم باید کسایی رو کنارش نگه داره که بهش احترام بذارن و دوسش داشته باشن 

وگرنه یه عمر خفت می کشی و به خودت نفرین میگی

دوستش داشته باشی  مگه آدم هر کسی رو که دوست داشت باید به دست بیاره و کنارش داشته باشه  آ ...

درست میگی ولی خدایی اونم آدم بدی نیست همه جوره هوامو داشته مواظبم بوده ولی نمی‌دونم باید با این اخلاقش چیکار کنم 

تو چرا خودتو کوچیک کنی. بزار اون یه بار بهت اس بده فهمیده دوسش داره سو استفاده میکنه

توام مثه رفیقم میدونی چیه بعضی وقتا انقد فک میکنم میگم اگه الکی برم بیمارستان سرمی چیزی بزنم شاید بیادو آشتی کنیم میدونم خیلی رد دادم دیگه 

توام مثه رفیقم میدونی چیه بعضی وقتا انقد فک میکنم میگم اگه الکی برم بیمارستان سرمی چیزی بزنم شاید بی ...

عزیزی 

گلم اینجوری فقد ب خودت ضربه میزنی بزار اونم برا ب دست اوردنت کاری انجام بده  خودت فک کن چرا اون نه اس میده نه زنگ میزنه 

انقد شکاکه فلان فلان 

تو هم مث اون باش  اصلا اهمیت نده 

خدایا شکرت ♥️🙏