قبل چندماه فهمیدم شوهرم خیانت میکنه با هم جن س ماه رمضون بود شهادت امام علی قرانو برام زد ک فقط درحد ...
آیی بمیرن همچین مردایی،خدا لعنت شون کنه،منم روی این قضیه بهش مشکوک شدم وطلاااقق.....
ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی
خواب بود یه شماره بهش پیام داو ک سلام دوست قدمی خوبی گفتم مرسی شنا گف امیر فلان جا گفتم خب بفر گف چ ...
چه جالب منم تقریبا اینجوری متوجه شدم
ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی
گفتم هیچکارنکردم من ک نمیتونم کارکنم اخه همه ب اسمش قسم میخورن خیلی نجیبه جلوبقیه من نمیخوام ابروش ب ...
اون نمی تونه هیچ وقت دست از این کارش برداره،آقایون مثل خانوما نیستن که اگه فاعل ومفعول بشن به راحتی بخان کنار بزارن،دیگه مثل یه کرم وانگل تو وجودشون میمونه،دیگه تصمیم باخودته واسه موندن یا....
اول عروسیمون توگوشیش فیلم دیدم همش همجنس بعد چهارسال چت گرفتم الانم فهمیدم رابطه دوتا بچ ...
اه اه بمیرن همچین مردایی،اینا انسان نیستن حیوانن