2777
2789
عنوان

💚💚💚صلوات 💚💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 20 پست

سلام نارسیس جان تو یه تاپیکی دیدم که دیابت بارداری داشتین متفورمین مصرف میکردین و دکتر متفورمین رو براتون بیشتر کرده . یعنی چند تا تو روز میخوردین؟

مادرم خورد زمین و جگرم تیر کشید........
سلام نارسیس جان تو یه تاپیکی دیدم که دیابت بارداری داشتین متفورمین مصرف میکردین و دکتر متفورمین رو ب ...

سلام عزیزم

بله

اوایل تا هفته 25 که آزمایش قند با پودر بود شبی یه دونه

بعد از آزمایش روزی دوتا شد یعنی نصف بعد صبحانه

نصف بعد ناهار و یه دونه کامل بعد از شام

فکر میکنم ماه آخر بود شد روزی سه تا 

صبح و ظهر و شب یه دونه کامل میخوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بله اوایل تا هفته 25 که آزمایش قند با پودر بود شبی یه دونه بعد از آزمایش روزی دوتا شد ...

روزی سه تا خطری نداره برا نی نی؟ به منم روزی سه تا دادن ؟ سه تا قندتونو چه قدر پایبن آورد؟

سلام عزیزم بله اوایل تا هفته 25 که آزمایش قند با پودر بود شبی یه دونه بعد از آزمایش روزی دوتا شد ...

عزیزم میشه نحوه ی خوردن روزی سه تا هم بگی؟ 

مثلا دکتر به من گفته‌ بعد صبحانه و نهار و شام اما گاهی صبحانمو ساعت ۱۲ میخورم ناهارو ساعت ۳ شامو ساعت ۱۰ خب فواصلش خیلی بهم ریخته میشه . فاصله ی صبحانه تا نهارم فقط سه ساعته. یادم رفته بپرسم از دکترم  

عزیزم میشه ی نحوه ی خوردن سه تاهم بگی؟ مثلا من اکثرا صبحانه رو ساعت ۱۲ میخورم ناهارمو ساعت ۳ و شامو ساعت ده . فاصله ی صبحانه تا ناهارم خیییلی کم میشه به فاصله ی سه ساعت متفورمینو بخورم اشکال نداره بعد یهو بعدیشو بعد ۷ ساعت میخورم که بعد شام میشه 

کلا احساس میکنم خیلی بهم ریخته است اینجوری خوردن برا همین سرخود دیگه بعد صبحانه میخورم بعدیش رو ساعت ۵ بعد یه عصرونه ی کوچک آخریشم قبل خواب . اینطوری بهتر نیس؟؟؟