2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حذف چرا نمیشه زده خطای سرور

پاک شده 

عکست نیست

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

لایک نکردی چرا

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.

چند سالته؟

ازدواج اصلا ربطی به ظاهر نداره اخه

ادما جذب انرژی هم میشن ولی خودشون خبر ندارن 

درونیات ماست که خواه ناخواه کسی جذب ما میشه

اگرم خودتو زیبا میدونی پس دنبال این نباش که بقیه تائیدت کنن چون زشتی و زیبایی کاملا سلیقه ای هستش. ممکنه من بگم یکی خیلی زیباست ولی بقیه بگن زشته!

دیر رسیدم

^ ای غرق در هزار غمِ بی دوا وطن💔^      آب میخورم یاد خدانور میفتم. آشپزی میکنم یاد مهرشاد میفتم. خط چشم میکشم یاد سارینا میفتم. آهنگ گوش میدم یاد نیکا میفتم. میرقصم یاد مهسا میفتم. رنگین کمون میبینم یاد کیان میفتم. بارون میبینم یاد حمیدرضا میفتم و خیلی چیزای دیگه ...! 🥲               _منتظر ناجی نباش خبری توو راه نیست!نجات دهنده خودتی خودت قهرمانی! من و تو اگه ما بشیم...بیکرانیم! ما منجیِ زمانه ایم امامِ زمانیم!✌🏿بحث_با_بیکازی_جماعت_ممنوع!😙     کاربری دوم! 

بعضیا هستن اینقدر خوشکله ولی بازم ب دل نمیشینن... اما بعضیام هستن خوشکل نیستن و متوسطن ولی هم چین قیافه شون گرمه و ب دل میشینه ... پس خوشکلی ی امر نسبیه ... ولی عاشق قیافه های متوسطم ک گرمن ...

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔