2777
2789
عنوان

ابروووو

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 27 پست
نه هرچی باشه از پیوند بهتره بهت قول میدم🤣

رو قولت حساب کردمااا😁😁

قد۱۷۷   وزن ۵۱.     هدف وزن ۶۵    هرچییی میخورم چاق نمیشم ترو خدا راه حل بدیننن😐💜💙💎❣️💟💛💟💍💛🖤💎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم یا نباید پیوندتو برداری یا اگه برداشتی ابروهاتم باید برداری چون بنظرم زشت میشه 

نمیتونم ابرومو بردارم 

فوقش پینودشو بردارم😔😔

قد۱۷۷   وزن ۵۱.     هدف وزن ۶۵    هرچییی میخورم چاق نمیشم ترو خدا راه حل بدیننن😐💜💙💎❣️💟💛💟💍💛🖤💎
بردار من که متنفرم از پیوند ابرو  خودم ابروهام پیوند بود برداشتم کلی چهرم باز شد اصلا پیوند ا ...

شما ابروتونم برداشتین یا فقط پیوند؟

بچه ها شوهر منم ابروهاش پیونده ولی فوق العاده پر بردارم واسش وسطشو زشت نیس؟

وردار اصن بگو اون نقطه رو لیزر کنه اخه واسه مردا خیلی زخیمه حتی ورداریم مشخص میشه تابلو میشه

همسرم دنياى من👫
برو کلی دعام میکنی قول میدم🤣

🤣🤣🤣میترسم بابام یهو بهم چی بگع🤣🤣چون میخام برم خونه مادر بزرگم بعد یهو برگردم میبینن پیوندم نیس😂😂

من کلن برداشتم  اما خب الان دیگه زیرشو برنمیدارم اینجوری بیشتر بهم میاد

خب مشکل من اینه نمیتونم کلن بردارم بخاطر همین فک میکنم اگه فقط پیوندشو بردارم زشت میشهمیش

اگه لیزر کنه ینی دیگه مشخص نیس ک اصن یه روزی مویی بودهاون قسمت 

بنظرم خیلی بهتره

اخه واسه مردا خیلی مشخص میشه مخصوصا که میگیابروهای پری داره

اره لیزر کاملا ازبین میبره بعد ی دوره دیگ درنمیاد بعدش سالی یبار باید کلا انجام بده به مرور زمانم کلا دیگه درنمیاد

همسرم دنياى من👫
خب مشکل من اینه نمیتونم کلن بردارم بخاطر همین فک میکنم اگه فقط پیوندشو بردارم زشت میشهمیش

ن اصلا من الان فقد پیوند رو برمیدارم زیر ابروم چون خودش مرتب هست دست نمیزنم 

بستگی به مدل ابروت داره برا من ک خوبه 

ن اصلا من الان فقد پیوند رو برمیدارم زیر ابروم چون خودش مرتب هست دست نمیزنم  بستگی به مدل ابرو ...

اها مرسی