2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنرو دوس داشتم و دارم و خیلی تلاش کردم تغییر رشته بدم ولی وقتی همه اوکی دادن پشیمون شدم😐شاید اگ برگ ...

بنظرم خوبی های رشته تجربی اینه که باید درسشو خوند و تجربه کسب کرد ولی رشته های هنر اصلا فقط ب درس نیست علاوه بر هزینه وسایل باید ی هزینه جدا گذاشت برای کلاس های ازاد بیرون مثلا اگر نقاشیو دانشگاه میخونیم باید بیرون هم کلاسشو بریم تا بتونیم خوب پیشرفت کنیم

بنظرم خوبی های رشته تجربی اینه که باید درسشو خوند و تجربه کسب کرد ولی رشته های هنر اصلا فقط ب درس نی ...

من قبل دبیرستان کلاس رفتم و هزینه کردم خیلیم وسیله خریدم و کامل یاد گرفتم طراحی چهره رو 

ولی احساس میکنم هنر درسی نیست ک بخوای بخونی توی دانشگاه ایران 

تمرین و تکرار برا هنر حرف اول رو میزنه تا ترمای دانشگاه

چرا عزیزم مشکلش چیه؟ من میخوام کنکور هنر بخونم بخاطر اون میپرسم. ممنونم 🌷

من رفتم دبیرستان ثبت نام  دیر رفتم ی رشته هنری خوندم دومین گروه تو استان بودیم همون رشته ای می‌خواندیم خیلیا عوض کردن رشته رو با ادامه ندادم رفتم ثبت نام دانشگاه بدون کنکور میگه چون ظرفیت این رشته پاینه درخواست کمه باید صبر کنی صبر کردم نتیجه نداد الان میگه برو تغییر رشته بده بیا ی رشته دیگه بخون نقاشی بازار کار نداره و.... 

من تمام نقاشی هام و... رفت تو مسابقات نمایشگاه ها 

میگه میخوای این رشته رو بخونی یا برو دانشگاه آزاد ترمی خداد تومنه یا برو تغییر رشته الان رفتم پرسیدم همون تغییر رشته چقدر رفت آمد داره چند برابر باید خرج کنم منی که دیپلم گرفتم مجبورم ی دیپلم دیگه بگیرم. اونم می‌خوام تو ی رشته دیگه هنر بخونم 

واقعیتش اینه آینده خواهان و.‌... نداره هنر 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

خانوما سلام کلاس کیک شیرینی پزی ثبت نام میکنم صد درصد کیفیتو و نتیجشو تضمین میکنم هرکی میخواد ب تاپیکم مراجعه کنه  شمارم هس تو ایتا پیام بده تا شرایطو بفرسم با هزینه ی خیلی کم وارد بازار کار میشین