2777
2789
قد و وزنت چنده؟

قدم ۱۶۸وزنم جرات ندارم برم رو وزنه اصلا برم افسردگی میگیرم اما مطمئنم الان ۸۰شدم شایدم بیشتر

پایین تنم خیلیییی گنده اس هرچی رژیم گرفتم بعد دوروز ولش کردم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه بهم بگی رژیم کتو چیه؟چیا میخوری طی روز؟چند کالری دریافت میکتی؟

عزیزم گوگل کنی کامل میاد ولی  رژیمیه که مواد کارخونه ای حذف میشن و کربوهیداتش خیلی کم میشه در حدی که فقط کربوهیدرات سبزیجات واجیل و اینا مصرف میکنی اصلا نون و برنج و حبوبات و اینا نداره پروتئین ه و چربی من کالری شماری نمیکنم در حد سیری میخورم قبلا گرفتم خوب کمکردم گرسنگی هم نداره برای من خوب بود

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
قدم ۱۶۸وزنم جرات ندارم برم رو وزنه اصلا برم افسردگی میگیرم اما مطمئنم الان ۸۰شدم شایدم بیشتر پایین ...

من قدم ۱۶۰ هست منم بیشتر تو پایین تنه چاق میشم الان شکم و پهلو هیچی ندارم ولی پاهام خیلی چاقه🫠

منم میخوام تا عید ۱۸ تا کم کنم ،از اول دی شروع کردم ۴ کیلو تا الان کم کردم

گروه لاغری نداری تلگرام؟ انگیزه میده به ادم

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
من قدم ۱۶۰ هست منم بیشتر تو پایین تنه چاق میشم الان شکم و پهلو هیچی ندارم ولی پاهام خیلی چاقه🫠

دقیقاااا،البته من چون یه تایمی بعد عروسی خیلییی خودمو لاغر کردم یعنی رسیدم به ۶۰بعد چون بلافاصله باردار شدم 

قبل زایمان وزنم رسید به ۹۰😕دیگه مونده برام همه جام یهو گنده شد بازو هامو میبینم از خودم متنفر میشم انقد گنده اس

عزیزم گوگل کنی کامل میاد ولی  رژیمیه که مواد کارخونه ای حذف میشن و کربوهیداتش خیلی کم میشه در ح ...

یعنی همون گیاهخواریه؟

میشه یکم از برنامه رژیمتون رو بگید

اخه آدم حبوبات و برنج نخوره همش گرسنست