2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من خیانت. کرد باچندین نفر ولی با یکیشون 4 ساله هست همچنان و داریم جدا میشیم

عجب پستیه الهی جفتشون ب خاک سیاه بشینن و روزی برسه بیاد جلوت بگه .وه خوردم🤬 اه اعصابم خورد شد چقد مردا عوضین

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ببین شوهر منم یه دوس دختر داشت قبل ازدواج نشده بود که ازدواج کنن و خیلی با احترام جدا شده بودن الان ...

بی خیال

خودتو درگیرش نکن

فکر و خیال الکی گند می زنه به روانت

به جای فکر به اون روابطت با شوهرت رو مستحکم کن 

اون مجرده؟ رابطتت با شوهرت چطوره  سعی کن کلا رابطشون کامل قطع بشه

اون مجرده

رابطمون خیلی خوبه ولی احتمال خیانت هست چون وقتی دوست بودیم هنور رابطمون جدی نبود با دویتم بهم خیانت کرد  ولی خوب ما اونقدر جدی با هم نبودیم و اینا هر چند بهم خیانت کرده بود ولی نمیتونست ازم جدا شه به دوستمم گفته بود اگر میخوای باشی باش ولی من نمیتونم از اون جدا بشم

چجوری سعی کنم منکه ممکنه نفهمم اگر با هم درارتباطم باشن

بی خیال خودتو درگیرش نکن فکر و خیال الکی گند می زنه به روانت به جای فکر به اون روابطت با شو ...

میدونی قشنگ تو چشماش مشخصه یه چیزی تو دلش هست از بعد اینکه دختره رو دیده 

خانوما متوجه میشن این چیزا رو نه؟

متاسفانه ما عادت داریم منتظر وقوع حادثه میشینیم هر وقت اتفاق افتاد اون وقت دنبال راه حلیم عزیز دلم الان وقتشه زندگیت و نجات بدی...قبل از هر کاری با ی مشاور خوب صحبت کن از امروز شروع کن بیشتر به همسرت محبت کن کلامی رفتاری هر طور که شده تنوع بده به رابطه ت نذار سرد شه که دلش رابطه جدید بخواد

متاسفانه ما عادت داریم منتظر وقوع حادثه میشینیم هر وقت اتفاق افتاد اون وقت دنبال راه حلیم عزیز دلم ا ...

میدونی انقدر دیدم که طرف بهترین زن دنیا رو هم داره ولی باز یکی بهش نخ بده سرنخو میگیره

خلاصه که کلا مشخصه یه ناراحتی ای و افسوسی داره از وقتی یادش افتاده اون دختره رو هر چند من از اون دختره ۹ سال کوچیک ترم

از همه نظر بهترم نسبت به اون ولی قاعدتا عشق اول هم بودن و میترسم 

تازه منو همسرم سه چهار سال با خانواده ها جنگیدیم تا به هم برسیم

دلم نمیخواد بعد این همه سختی یه سال نشده دوس دختر قبلیش بیاد و گند بزنه به زندگیم