2777
2789
نفهمیدم و باید برم سرچ کنم ولی این خیلی خوبه که بدون کار کردن 5تومن بياد حسابت ماهيانه دست راستت روس ...

😅😅😅♥️فدات عزیزم انشالله خوب بخونی و تلاش کنی به خواسته ات میرسی....دانشگاه فرهنگیان بورسیه است یعنی از همون ترم اول حکم واست میزنن و استخدام رسمی آموزش پرورشی یعنی هم دانشجویی هم حقوق میگیری

😅😅😅♥️فدات عزیزم انشالله خوب بخونی و تلاش کنی به خواسته ات میرسی....دانشگاه فرهنگیان بورسیه است یع ...

فقط رشته معلمی؟؟؟یا رشته ها دیگه هم میشه؟

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن 💫❤️‍🔥 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشته های دیگه هم تو دانشگاه های دیگه هم هست که بورس میشن ولی بیشتر آقا جذب میکنن مثل علوم قضایی...دانشگاه فرهنگیان فقط معلمی دبیری های مختلف

رشته های دیگه هم تو دانشگاه های دیگه هم هست که بورس میشن ولی بیشتر آقا جذب میکنن مثل علوم قضایی...دا ...

البته دانشگاه های دیگه هم هست واسه دخترا بگیره بورسیه مثل پزشکی و پرستاری دانشگاه ارتش بقیه الله و....

نفهمیدم و باید برم سرچ کنم ولی این خیلی خوبه که بدون کار کردن 5تومن بياد حسابت ماهيانه دست راستت روس ...

قضاوت خوبی نبود . طرف کلی زحمت کشیده و درس خونده تا رتبه ۳ رقمی اورده و تونسته قبول بشه... الان فقط داره ثمره تلاش چندین ساله شو می بینه.... ضمن اینکه حقوق معلمی برا خانم خوبه فقط وگرنه با این مخارج و هزینه ها نمیشه به معلمی ادامه داد و یک زندگی رو اداره کرد... شغل دوم و سوم بخوای بری هم که دیگه کیفیت آموزش میاد پایین و بیچاره دانش آموزات

برادرم معلمه و میگه تو شرایط فعلی فقط باید عشق به معلمی داشته باشی که بتونی ادامه بدی وگرنه همیشه شش گرو هفته، و هفتت گرو هشت

قضاوت خوبی نبود . طرف کلی زحمت کشیده و درس خونده تا رتبه ۳ رقمی اورده و تونسته قبول بشه... الان فقط ...

نه اهل قضاوت کردن نیستم مگه گفتم الا بختی قبول شده فرهنگیان  ولی منظورم فقد این دوره دانشجوییش قبل تدریس خیلی حال میده که کار نمیکنه و پول بیاد حسابش ولی خب اره  وقتی رف سرکار واقعا دیگه نمیصرفه و حقوق معلمی کفاف نمیده .

👩‍💻
قضاوت خوبی نبود . طرف کلی زحمت کشیده و درس خونده تا رتبه ۳ رقمی اورده و تونسته قبول بشه... الان فقط ...

حق با شماست کاملا اگر آدم فقط بخواد به معلمی محدود بشه خصوصا آقایون شرایط زندگی سختی رو خواهند داشت من قصد ادامه تحصیل هم دارم برای هیئت علمی شدن به امید خدا:)امیدوارم هر کسی به اونچیزی که میخواد از صمیم قلبش برسه

دانشگاه فرهنگیان یکسری شرایط داره قبپل بشی بورسیه میشی و بیمه دار 

بعضی زشته عا هم هست 

مثلا دانشگاه بقیه الله که پزشکی و پرستاری از خانوم میگیره هم هست سرچ بزمی همش میاپ

نظراتم تایید و رد نمیشه صرفاً نظره صلوات میفرستی؟