2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همدانیه من شمارشو دارم ولی خودم حضوری گرفتم 

حضوري پيشش گرفتي؟عزيز دلم اينجا هم يكي از اصفهان به من معرفي كردن گفتن ٦٠ميگيره ولي نميدونم خوبه يا بدع ادم اين همه هزينه كنه كارش خوب نباشه يا حرفاش دقيق نباشه فايده نداره چون اينكارا كه حرفاشون درست و دقيق نباشه ادم ارزش نداره ١٠٠٠ تومن هم بده براشون بعد توي روبيكا هم ميگيرن

آمين شود هر آنچه ميپنداري🕊Everyting will be Ok
توي روبيكا ميگيره عزيزم بعد از كدوم استانه

اهواز 

بزار تا برات بگم 

با خالم اینا دور هم بودیم بعد یه نفر از دوستاش ف_الگیره رو معرفی کرد من مامانم خالم و زنداییم پیشش فا_ل گرفتیم چون زیاد بودیم نفری ۵۰ حساب کرد 

خب واقعا اعتقاد نداشتم وقتی چتاشو میخونم و ویساشو گوش میکردم داشتم میلرزیدم و گفته بود که هرکس فا_ل خودشو باید نگاه کنه منم گوشیرو برده بودم تو دسشویی چیزی نموند برم تو چاه دسشویی خلاصه تا چن ساعت تو اتاق بودم برقارم خاموش کردم هی گریه میکردم 

📍اصفهان_شمال

اهواز  بزار تا برات بگم  با خالم اینا دور هم بودیم بعد یه نفر از دوستاش ف_الگیره رو معرف ...

تاروت هم ميگيره؟ بعد ويس ميفرسته درباره كيس احساسي هم ميگه؟

آمين شود هر آنچه ميپنداري🕊Everyting will be Ok