2777
2789

دیشب رفتم طلا فروختم طلافروشیا پررررر مشتری بود بعضی مغازه ها اصلا درو نمیزدن مشتری جدید بره داخل

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه تحلیل تو بگی ؟ نیاز دارم تحلیل ها رو بشنوم راستش

خب همیشه میره اوج میگیره کم کم میاد پایین 

البته طلا تو دراز مدت همش سوده. ولی اگه میخای برا چند ماه نگه داری خریدش ریسکه

پس النگوهاتو حالاحالاها قصد فروششو نکن . اینجوری هم از طلا استفاده کردی و لذتشو بردی . هم چندسال دیگ ...

اره چون عقدم و احتمالا سال اینده عروسیمه 

احتماالا تا دوسال دست نزنم بهشون

بنظرتون توجیه اقتصادی داره ؟

میشه تحلیل تونو بگین ؟  من میترسم گرون شه پولم بی ارزش شه چون بنظرم عروسی ها تو راهه و قیمت م ...

عزیزم  بشمانمیگم نخرممکنه بالاتربره ناراحت شی امابراخودم فعلاحسم اینه صبرکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

میشه تحلیل تونو بگین ؟  من میترسم گرون شه پولم بی ارزش شه چون بنظرم عروسی ها تو راهه و قیمت م ...

عزیزم  بشمانمیگم نخرممکنه بالاتربره ناراحت شی امابراخودم فعلاحسم اینه صبرکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

میشه تحلیل تونو بگید ؟ خیلی کمک بزرگیه برام

من نمیدونم بالا می‌ره یا پایین میاد ولی خودم باشم میخرم هم از فکر و استرس پولم میام بیرون و هم اینکه طلا خریدن در بلند مدت سوده 

حالا پایینم بیاد اینقد تغییر نداره که برای سی تومن خیلی ضرر کنی 

ضرر برای کسی هست که میلیاردی بخره نه ما که پول زیادی نداریم

اره چون عقدم و احتمالا سال اینده عروسیمه  احتماالا تا دوسال دست نزنم بهشون بنظرتون توجیه اقتص ...

سکه سودش خب بیشتره . طلا موقع خرید ، کارمزد و ۹درصد مالیات بر ارزش افزوده و اجرت ساخت داره ، که اینارو موقع فروش کسر میکنن .

اما تو قضیه ات فرق میکنه . نظر منو بخوای الآن میگم همشو النگو بخر و تا روز مبادا قصد فروششو نکن .

خب همیشه میره اوج میگیره کم کم میاد پایین  البته طلا تو دراز مدت همش سوده. ولی اگه میخای برا چ ...

حداقل برای یه سال دارمش از این مطمئنم حدودا دو سال نکه میدارم

ببین این قیمت طلاعه تو ماه های مختلف

انگار بعد هر افزایشی یه ثبات داشته و اصن کم نشده