2777
2789
مرسی از نگاه زیبات

فدات  عزیزم.سعی کن خودت مستقل باشی و مردو ب چشم عابر بانک نبینی هم برای خودت تلاش کن و پشتوانه داشته باش هم کمک خرج باش ت زندگیت ممطمن باش اگ دوتاتون بخواین ب جاهای ک دوس داری میرسی❤

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیشکی از گشنگی نمیمیر خیالت راحت ولی خیلیا بخاطر بی حسی دیگ خونه پدرشون موندنو شده ۵۰ .۶۰ سالشون.... ...

نه اینطور نیست ،باید بتونه نیاز های اولیه رو تامین کنه اتفاقا خیلیا هم از گشنگی و مستاجری و اجاره نداشتن پرداخت کنن ،کم اوردن و جدا شدن برو پیج مطلقه ها ببین چه عاشقایی که با اشک از هم جدا شدن

اره داره

من بشدت تو مجردی پول پرست بودم و الان هم عاشق پول هستم ولی تف تو صورت ادمی ک پول داره ولی اخلاق نداره رفتار نداره یا اصلا ادم من نیست ادم خوبی برای من نباشه نمیندازم

پس اخلاق و روحیات و رفتار طرف مهمتره و درکنارش جنم پول دراوردن

چون گاهی طرف خوش اخلاق تن پروره ک اینم ارزش نداره اخلاق خوب ک اب و نون نمیشه اونوقت حاضری روزی ۲ وعده کتک بخوری ولی بره کار کنه

پس اخلاق و معرفت در کنار جنم کار کردن

اينكه ديگران چى در مورد من فكر میكنن،اصلا ربطى به من نداره🌸🍃🎈
قبول دارم چ بسا پولدارایی ک ورشکست شدن

اره.هیچی تضمین کننده نیست ک فردای ادم کپ رویای ادم بشه...

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
من بشدت تو مجردی پول پرست بودم و الان هم عاشق پول هستم ولی تف تو صورت ادمی ک پول داره ولی اخلاق ندار ...

یکی بود بشدت اخلاق عالی بی نظیر ولی بشدت تنبل د تن پرور با کمال میل ردش کردم

نه اینطور نیست ،باید بتونه نیاز های اولیه رو تامین کنه اتفاقا خیلیا هم از گشنگی و مستاجری و اجاره ند ...

عزیزم نکفتم ک بیکار بمونه پاشو رو اون پاش بزار 

ن گفتم اگ جنم دار و مردشه شروع کنه

تو این مملکت نصف جونا بیکارن هرکیم سرکار یا بابای خوبی داشته یا پارتی کلفتی.قرار نیس چون بیچارها کار رسمی و دولتی ندارن دیگ قید زندگی بزنن

میدونی پسرا دیگ تا ۴۰ سالگی زن ک

نمیگیرن؟بخاطر همین حرفاس تا ۳۰ سالگی باید بدون دنبال کار بعدشم ک دیگ عمری نمونه ترجیح میدن ازدواج نکنن

یکی بود بشدت اخلاق عالی بی نظیر ولی بشدت تنبل د تن پرور با کمال میل ردش کردم

بهترین کاروکردی بعضیا هلو بپر تو گلو میخوان

اينكه ديگران چى در مورد من فكر میكنن،اصلا ربطى به من نداره🌸🍃🎈
خیلی خوبه ولی پول نداره💞پول بدست میاد اما شخصیت چی

با همچین ادمی ازدواج کردم

شده بخاطر مسایل مالی گریه کردم ولی بازم پشیمون نیستم

اخلاق واقعاااااا مهمه.ولی باید بتونه حداقل های زندگی رو تامین کنه یعنی خرج های اضافی که کامل حذف بشن تو بقیه ش نمونین

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️