2777
2789
عنوان

حلقه نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان سرویسی ک میخوام شده ۱۵۰ :)دیگ گفتم حلقه ۵۰ گناه داره

اگه فک میکنی توانایی خریدشو داره و میخره بخر، به فکر گناه داشتنش نباش، مگه چندبار قراره سرویس و حلقه و نشون نامزدی بخری تو عمرت ؟

اشتباه نکن بخر بهترینشم بخر

از الان عادت بده به مرد

هرچقد خودت به این چیزا اهمیت بدی اونم میدونه که باید هرچیریو بهترینشو برات بخره در حد توانش باید بکنه

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن
وای چقد ترسناک شده همه چیز🥲 جوونا چیکار کنن خونه ماشین خرج عروسی  طلا  وسیله ها .. ...

وضع نامزدم خوبه ولی فک کنین امروز پرده خریدیم برای خونه ۷۰ تومن:)مبلم با اونه فقط راحتی ۷۰ شد :)))

اگه فک میکنی توانایی خریدشو داره و میخره بخر، به فکر گناه داشتنش نباش، مگه چندبار قراره سرویس و حلقه ...

چون وسایل خونم خیلیش پای اونه گفتم حلقه ۵۰ زیاده وگرنه اون هیچی نگفت فک کنم بیشترم بخوام بده 

گناه نداره وافعا؟