2777
2789
عنوان

بچم ۱۹ ماهشه بگیرم از شیر یا زوده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 37 پست

بعد جالبیش اینه دلمم نمیاد میگم کوچیکه گناه داره بعد ک میاد میچسبه اذیت میکنه میگم ن باید بگیرم 

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

بچه من شیشه رو اصلا قبول نداره پرت میکنه اونطرف. توکل به خدا قرار شده بگیرم از دو هفته دیگه استرس ش ...

مال منم نمیگرفت دیگه چای شیرین کمرنگ میدادم مجبور شد خورد. شبام که بیدار میشد تو شیشه آب میدادم بعدم میگرفتم بغلم میچرخوندم تو خونه تا بخوابه

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توانشو دارم حوصله ندارم مخصوصا مهمونی جایی رو مخه سریع خودش میاد لباسمو میده بالا

الهییییییییسییی دلم غش رفت😁  بهترین دوران زندگیهههه وقتی از شیر بگیریش همش دلت میخواد دوباره بیاد سمتت دلت آب میشه

تا جایی که حوصلت میکشه بده چون این دوران ویگه تورار نمیشه

راستی بعد از شیر گرفتن بچه یادت باشه هورمون پرولاکتین خون بالا هست اگه بعد مدتی شیرت خشک نشد حتماقرص بخور تا خشک بشه

الهییییییییسییی دلم غش رفت😁  بهترین دوران زندگیهههه وقتی از شیر بگیریش همش دلت میخواد دوباره ب ...

مرسی بابت راهنمایی برا مادرتان صلوات و فاتحه خوندم خدا رحمتشون کنه.

اره الانشم دل ندارم بگیرم خیلی ک خسته بشم اذیت کنه میگم ایندفعه میگیرم به امیدخدا ببینیم چی میشه

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

مرسی بابت راهنمایی برا مادرتان صلوات و فاتحه خوندم خدا رحمتشون کنه. اره الانشم دل ندارم بگیرم خیلی ...

ممنونم عزیز خیر ببینی

بچه بزرگترمو با شکلات دسته دار از پستونک گرفتم خیلی خوب بودبرای شیر هم کلی خوراکی خریده بودم با هم خوش میگذروندیم اولین شبهایب بعد از شیرگرفتن بیخیال خواب شو باهاش بازی کن و بزار هروقت خودش خسته شد اروم بخوابونیش 

سعی کن قبل اینکه وارد از شیر گرفتن بشی بهش عادت بدی شبا گریه کرد با لیوان بهش آب بده اگه بتونی اول شیر شبو بگیری خیلی کارت راحت میشه

الهییییییییسییی دلم غش رفت😁  بهترین دوران زندگیهههه وقتی از شیر بگیریش همش دلت میخواد دوباره ب ...

منم بچم ۶ ماهگی سینمو نگرفت الان یکسال ونیمه ولی ی سینم فشارش میدم شیر میاد

گویند که هر تیره‌شبی را سحری هست⚪️⚪️خدایم کافیست..
منم بچم ۶ ماهگی سینمو نگرفت الان یکسال ونیمه ولی ی سینم فشارش میدم شیر میاد

سینه شیر میاد یعنی هورمون بالا هست حتی این برای مجردا هم امکان داره بشه و نازایی موقت میاره یعنی تا قرص شیر خشک کن یا همون امثال کابرگولین نخوری نمیشه باردار شد ولی به محض بارداری اصلا نباید این قرص رو خورد

عمه من از مجردی این مشکل رو داشت منم برای هر بارداری مجبور بودم این قرص رو بخورم وگرنه باردار نمیشدم