2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه غذاهام خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 48 پست
عادت به غذای مادرشون دارن دیگه، غذاهای بقیه به دهنشون خوشمزه نمیاد حتی اگه غذای مادره خوب نبوده باشه ...

اخ اخ گفتی ببین دست پخت مادرشوهرم خیلی گنده هیچی بلو نیست بیسواده همه غذاهاشو میسوزونه....بعد نمیدونی چه تعریفی میکنه بچه‌ش ازش..برنجشون شفته بشه بنظرتون برنج عالی شده در این حد داغونن

هرکسی ازنظرخودش غذاش خوبه...خب برای بهترشدن تلاش کن یجوری باشه همه پسند

منم خوب حتی نظر همسایه پرسیدم قسمش دادم گفته واقعا خوبه از خواهرم پرسیدم قسمش دادم حتی یه بار غذا بردم خونه مادرم یهو شوهر خواهرم گفت چه خوشمزه کی پخته

میشه باورکن خیلی زود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منطورم اینه یبار مرغ رو اول سرخ کن بعد بزار توی سس پیاز و رب و زعفرون بپزه  یبار با فلفل دلمه ...

آخه مثلا رب دوست ندارم از اونور زعفرون دوست ندارم ولی بازم تنوع میدم ولی چشم بازم بیشتر انجام میدم 

میشه باورکن خیلی زود

اخ اخ گفتی ببین دست پخت مادرشوهرم خیلی گنده هیچی بلو نیست بیسواده همه غذاهاشو میسوزونه....بعد نمیدون ...

😫😫😫

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

عزیزم شما چجوری غذا میپزی؟  شاید از روغن و ادویه کم استفاده میکنی و همسرت حساسه رو طعم غذا

نه عزیزم درحد دوقاشق روغن میریزم ولی اون مثلا رو برنج ۱۰قاشق روغن میریزه

میشه باورکن خیلی زود

منم خوب حتی نظر همسایه پرسیدم قسمش دادم گفته واقعا خوبه از خواهرم پرسیدم قسمش دادم حتی یه بار غذا بر ...

اینی که گفته تومرغ گوجه و....میریزی فک میکنم هرچیزی روطبیعی دوست داره یعنی چیزی قاطیش نکنی منم همسرم میگفت چیزی قاطیشون نکن بعدم میدیدم مادرشوهرم چطوری درست میکنه خیلی چیزای عجیب قاطیش نمیکرد وبااینکه چیزی قاطیش نمیکردخوشمزه میشد بنظرم ازش بپرس بگو منظورت این که غذاحالت طبیعی خودش باشه یعنی گوجه وچیزلی دیگه نریزم ببین چی میگه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
خب چه ایرادایی میگیره؟ پیازهای و درشت میکنی؟ خورشت هات جا نمیفته؟ ادویه کم استفاده میکنی‌؟ آب‌پز ...

باورت میشه بهترین غذا هم جلوش بذارم ولی همیشه اون غذایی که سال یه بار خوب نشده به رخ میکشه اصلا نمیگه ایراد چیه فقط از غذا بقیه تعریف می‌کنه جلو من جلو بقیه هم از دست پخت خودش

میشه باورکن خیلی زود

اینی که گفته تومرغ گوجه و....میریزی فک میکنم هرچیزی روطبیعی دوست داره یعنی چیزی قاطیش نکنی منم همسرم ...

این غذا پسرم خیلی دوست داره به خدا فقط وقتی پسرم مریض درست میکنم که بخوره شاید سال ۴بار ولی خودش دنبال بهونست اول مرغ سرخ میکنم بعد نمک و ادویه میزنم جدا هم سیب زمینی دایره‌ای سرخ میکنم و جدا هم گوجه بدهم اینا تو قابلمه می‌چینم یه لیوان آب می‌ریزم آخر سرهم آبلیمو 

میشه باورکن خیلی زود

ی روز مرغ زعفرانی درست کن

مرغ ترش

مرغ با رب انار و کره

جوجه قابلمه ای 

جوجه چینی

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
این غذا پسرم خیلی دوست داره به خدا فقط وقتی پسرم مریض درست میکنم که بخوره شاید سال ۴بار ولی خودش دنب ...

نه منظورم تنهامرغ نیست کلا همه مدل غذاست جدی ازش بپرس چون منم اوایل مشکل شماروداشتم وازش میپرسیدم چطوره یاچطوری بپزم همش میگفت مثل مامانم درسته ناراحت میشدم ولی کنجکاوشدم دیدم واقعا چیزی خاصی نمیریزه...منم همون روشوجلورفتم وخیلی چیزای دیگه یادگرفتم کلا مادرشوهرم همه چیشومجلسی وخوشمزه درست میکنه 

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد