2821
2789

اگه مذهبی هستی قطعا باهام به مشکل میخورین

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب چ ربطی به دین داشت حالا چ رسمی دارن ینی چی خب همه شهر ها ی رسمایی دارن دیگه سنی چرا بگو کوردها

همه کورد ها سنی نیستن

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
عیبش چیه عزیزجان؟ یه عده شیعه ان گروهیم سنی تفاوت عقیده ست دیگ گارد نداره 

خب اون قومیته همه شهرا ی رسومات خاصی دارن دقیقم نپرسیده چ رسمی دیگه واقعا ربطی به دین نداره 

من تو شهر سنی مذهب زندگی میکنم همه چیشون با شیعه ها فرق میکنه از وضو گرفتن تا الی آخر مراسمای عجیب و ...

هر قومی یه سری اداب و رسوم دارن پلی بیشتره این اداب و رسومشون بخاطر کورد بودنشونه . سنی ها فقط نمازشون با ما فرق داره و اندازه ی ما عزاداری نمیکنن همین 

خب چراشیعه نیستند 

خب اعتقادشونه دیگه 

سوالتو دقیق تر بپرس شاید تونستیم کمکت کنیم

2828
2791
2779
2792