2777
2789
فدات عزیزم..اگر پول داشتم میتونستم خیلی‌ تصمیم ها بگیرم...چندبار گفتم طلاق ولی بچه هامو به هیچ وجه ن ...

عزیزم کاملا بهت حق میدم

با یک وکیل مشورت کن اگه امکانش رو داری

وکلایی که تلفنی و رایگان پاسخ میدن

ببین با اثبات خیانتش میشه حکم عدم صلاحیتش برای حضانت بچه ها رو از شوهرت بگیری یا نه 

و باز اگه امکانش رو داری سعی کن کم کم یه مهارتی رو یاد بگیری. مثلا ناخن کاری

که بتونی ازش درآمد داشته باشی

تا جایی که می تونی با شوهرت کمتر درگیر شو و بدون تحت هیچ شرایطی خیانت توجیه پذیر نیست .

یعنی هرگز برای خیانت شوهرت دنبال این نگرد که نکنه خودت کم و کاستی داشتی.

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥲پدری خوبی ندارم ولی ایشالا خدا مشکلت حل کنه درست شه آرامش بگیره دلت من گه فقط مرگ میخام

اینجور نگو مرگ نخوا.اگر مجردی پس خدا خیلی دوست داره..منی که جلو همه ایستادم بخاطر شوهرم.ولللللییی خیانت کرد این بود دوست داشتن من بچگی کردم کسی هم منو نمیخاد..دیگه الان تنهای تنهام....از منم تنها تر بود بعد غصه بخور

تو مادر خیلی خوبی هستی 

کاملا مشخصه 

برای بچه هات ۵ سال تحمل کردی و جنگیدی

اما بچه هات توی محیط فعلی آسیب میبینن

سعی کن با همسرت بری پیش مشاور که دست از خیانت برداره.

تو خانوم قوی ای هستی حتما یه راهی پیدا میکنی

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

عزیزم کاملا بهت حق میدم با یک وکیل مشورت کن اگه امکانش رو داری وکلایی که تلفنی و رایگان پاسخ میدن ...

نه من خیلی‌ ازش سرترم..اون لیاقت منو نداشت .اون روز تاپیک زدم دادم نی نی یار پاک کرد..خیلی ها راهنمایی کردن فغلا میرم خیاطی بعدس شاخه آرایشی انشالله چیزی یاد بگیرم خدا بزرگه.. خیلی بحث کردم خیلی کتک خوردم بجایی نرسیدم فقط خودم نابود شدم.. بخاطر بچه هام سرپام.انشالا ی پولی دستم بیاد اگررر الان پولیی داشتم شکایت میکردم اگر بیرونم میکرد میرفتم اگر خونه ای داشتم الان بدترین بلاها سرش می آورم ولی خیلی‌ بی پناهم.. الان شاید بگید خونه پدرتون ولی شرایطم جوریه اصلا نمی‌شه اووووف خدا خیلی‌ غصه میخورم ۲۵سالمه اندازه آدم ۱۰۰ساله فکر خیال دارم..

تو مادر خیلی خوبی هستی  کاملا مشخصه  برای بچه هات ۵ سال تحمل کردی و جنگیدی اما بچه هات ...

چندبار خیانت کرده ببرم پیش مشاور که ترک کنه اصلأ ابدا...اون اگر منو دوست داشت بچه هاشو دوست داشت اینکار نمیکرد انشالله بمیره...کمی طلا دارم ولی ب جایی نمی‌رسه اگر الان پشتوانه مالی داشتم بدبختش میکردم جوری دست وبالم بستس دارم خفه میشم... دوست دارم فقط یک روز نه بیشتر شوهرم بزارم تو این شرایط 

نه من خیلی‌ ازش سرترم..اون لیاقت منو نداشت .اون روز تاپیک زدم دادم نی نی یار پاک کرد..خیلی ها راهنما ...

😔😔😔

شرایط سختیه عزیزم 

میتونی اثبات کنی که امنیت جانی نداری؟ 

از کتک هاش و آسیبهاش مدرک داری؟

😔😔😔 شرایط سختیه عزیزم  میتونی اثبات کنی که امنیت جانی نداری؟  از کتک هاش و آسیبهاش م ...

با میله چند بار ب ساق پام زده با میله اهنی کلا گود شده مونده...چند جا دیگه هم...میتونم ازش شکایت کنم پدر پرسگشو بنشونم سرجاش اخه بعدش کجا برم..خونه اجاره می‌شینم وسایل هاشو جمع کنه بره با بچه‌ها شهرستان من کجا برم...آخ واسه دلم.انشالا خدا رسواشون کنه خدایا صدامو می شنوی 

با میله چند بار ب ساق پام زده با میله اهنی کلا گود شده مونده...چند جا دیگه هم...میتونم ازش شکایت کنم ...

امیدوارم شوهرت نتیجه ی کارهاش رو ببینه

و مطمئن باش میبینه.

از این به بعد بیشتر روی مدارکت کار کن. چه کتک چه خیانتش.

ممنون عزیزم یکم سبک شدم...

❤️❤️❤️❤️