2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین ؟خیلی برا مهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 57 پست
اخه چرا زیادتر گفتههه...۸ سالو شاید کنار میومد ..ناراحتم خیلی چون دوستش دارم واقعا

اگ دوست داشت ک با اونم مشکلی نداشت ولی کلا اقایون همسر بزرگتر نمیگیرن تعداد خیلی کمی هستن اونم مطمئنا برا منافعش بوده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۸ سال هم خیلی زیاده به خدا 

منم با یه پسره آشنا شدم ۸ سال کوچکتر بود 

هر کار کردم نتونستم خودم و راضی کنم اصلن حس میکردم بچمه

هر چی اصرار کرد و گفت مشکلی ندارم پخته ام تجربه دارم گفتم نه 

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
واقعا 8 سال کمه، من شوهرم 5 ماه بزرگتره ناراحتم ،زن زود شکسته میشه

واقعا راست میگی ..بی خیال این چهارسالی ک زیادتر گفته بشم ...من چون دوستش داشتم ، داشتم کنار‌میومدم باهاش

همون ۸ سال هم زیاده عزیزم  اتفاقیه ک افتاده ب نظرم بهش فکر نکن . مسلما به روز می‌فهمه سن واقعی ...

یعنی کلا فراموش کنم ..فک میکنم شاید با هشت سال کنار میومد ولی ۱۲ سال رو عمرااااا بتونه هضم کنه از حسودیش زیادتر گفته

میخوای با مردی که هشت سال از خودت کوچیکتره ازدواج کنی؟ حالت خوبه؟ 😐🤌🏻

خیلیا گفته بودم خوشبختن ..داشتم تو خودم حلش میکردم نمیدونم چرا همکارم چهارسالم گزاشته رو سن من ..فک میکردم اونم با ۸ سال کنار میاد 

اگ دوست داشت ک با اونم مشکلی نداشت ولی کلا اقایون همسر بزرگتر نمیگیرن تعداد خیلی کمی هستن اونم مطمئن ...

یعنی دوست داشتن با ۱۲ سال هم‌مشکلی نبووود..من همش‌میگم شاید ۸ سال رو می‌پذیرفت چون دروغ گفته قبول نکرده

هم سنیم، باور کن هر زایمان هم آدمو 10 سال پیر میکنه از نظر قوای جسمی و افسردگی و استرس بچه داری

نگران ازدواجم هستم همش‌فک میکردم میتونستم باهاش خوشبخت بشم ..خیلی تحقیق‌کردم خیلیا گفته بود اکی هست و خوشبختن ...چندماه نگران بودم سنم رو بفهمه‌ چیکار میکنه ..ک همکارم ۴ سالم گذاشت روش ...شد ۱۲ سال ..همش ‌میگم شاید اگر دروغ نگفته بود کنار میومد ...یعنی هیچ کاری نکنم کلا؟