2777
2789
عنوان

عروس بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 28 پست
ببین چیکار کردین اونم اینجور جبهه گرفته وگرنه بی دلیل نمیشه که،یه رفتاری کردین ،در کل هم در آخر اون ...

میگم طرف عقده ای بخدا ما از اون خانواده ها نیستیم که گیر بدیم به عروس و این چیزا ما میخام مثل یک خانواده خوبی و خوشی همدیگر میخام 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگم طرف عقده ای بخدا ما از اون خانواده ها نیستیم که گیر بدیم به عروس و این چیزا ما میخام مثل یک خان ...

ان شالله برقرار بشه عزیزم حتما از چیزی اذیته شک نکن 

چند سالشه عروستون 

دقیقا کاش نشینن پشت سر زنش حرف بزنن پر کنن شوهره رو واقعا گناهه خیلی زندگیا سر همین مسئله که زنه شوه ...

به خدا سر یه حرف کوچکی ممکنه بین زن و شوهر به هم بخوره ،دو سه بار مادرشوهر من جلو شوهرم هی گفت چرا خسته ای خوابت میاد حرف نمیزنی شوهر من رو حساس کرد که تو حرف نمیزنی با خانواده من،چند بار از دختر برادرش تعریف می‌کرد جلو ما و شوهرم هم تعریف کرد از اون و باعث شد من حساس بشم،با این کارای کوچیک زندگی دو نفر خراب میشه ،پس ولشون کنید 

به چی حساسه ؟؟؟!فقط دع‌تشون کنید حتی نگو تز سر راه چیزی بخرن ببین ب چی دقیقا حساسه انجام ندین مل انت ...

ما اصلا تا حالا به شوهرش نگفتیم برای ما فلان چیز بیار حتی خودمون اگه چیزی داشتیم دو دستی تقدیم میکردیم ولی ما از قدیم شانس عروس نداشتیم

به خدا سر یه حرف کوچکی ممکنه بین زن و شوهر به هم بخوره ،دو سه بار مادرشوهر من جلو شوهرم هی گفت چرا خ ...

ددددقیقااااا تا خودشون نرن تو زندگی متوجه نمیشن منم منظورم همینههههه مردا همه چیو با زنشون مقایسه میکنن وضلش میکنن به زنه

به خدا سر یه حرف کوچکی ممکنه بین زن و شوهر به هم بخوره ،دو سه بار مادرشوهر من جلو شوهرم هی گفت چرا خ ...

عزیزم وقتی اونا اینطوری میکنن ما هم دلسرد میشیم الان اصلا سراغشون نمی‌گیرم خدا سلامت و خوشبختشون کنه

ددددقیقااااا تا خودشون نرن تو زندگی متوجه نمیشن منم منظورم همینههههه مردا همه چیو با زنشون مقایسه می ...

والا همینو بگو ،خانواده شوهر انگار باید یه کرمی بریزن،خب چیکار دارین یکی کم حرفه یکی پر حرفه،شخصیت هر کس یه جوریه،یکی اجتماعی یکی درون گرا

عزیزم وقتی اونا اینطوری میکنن ما هم دلسرد میشیم الان اصلا سراغشون نمی‌گیرم خدا سلامت و خوشبختشون کنه

اره بابا دهن خودتو درگیر نکن الان دیدم بچه هم داری فکر اونارو نکن الان افسار زندگی دست زنشه بایدم ب حرفش باشه زندگیش اروم میشه ان شالله همه عاقبت بخیر بشن ان شالله اون داداشت ازدواج کرد دلگرم اون زنش بشید بیخیال این یکی شید بزار زنگ نزنه شما خوبی کن بزار بد ببینی بیخیال 

خیر نبینن الهی این جور عروسا،ماهم عروسیم ولی احترام و عزت خانواده ی شوهر سرجاشه،ما هم متاسفانه ی دونه از این عروسی عتیقه داریم ک همه چی باید به میل خودش باشه وگرنه روزگار برادر مارو سیاه میکنه😬البته خودشم ی دونه پسر داره،امیدمون فقط به عروس آینده ی خودشه ک هر چی کاشته،درو کنه انشااله 🙏

هم عروس بدجنس و خراب دیدم هم خانواده شوهر خراب و پررو

من نمیدونم دقیقا موضوع شما کدومش میشه چون توضیح اضافه ای ندادید

ولی اگه از اون دسته جوگیرهاست خب ولش کنید داداشه رو

داداشت خودش باید عرضه داشته باشه وقتی نداره شما هم واستون بی اهمیت باشه

نمیدونم چرا انقدر به برادر پررو بها میدید و اصلا چرا انقدر براتون مهمه ولش کنید بابا چه گلی میخواد به سرتون بزنه

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 

متاسفانه ما هم یکی از این عروس ها رو داریم

یه آدم کینه ای ،بدجنس،سیاه دل....

یعنی ما همیشه احترام و ارزش براش قائل بودیم

گاهی بهش بی احترامی نمی‌کردیم و همیشه باهاش خوش رفتار بودیم ولی متاسفانه دور از چشم داداشم به ما زنگ میزد و تیکه می نداخت و بی احترامی میکرد

چون اخلاق ما رو میدونست که به داداشم نمیگیم اون بیشتر سواستفاده میکرد

الانم یه دختر کوچیک داره از ته دلم دعا میکنم که راه شو از مادرش جدا کنه و یکی مثل خودش نشه

خیلی دلمون از دستش شکسته مخصوصا مامان بابام

بنظرم زندگیتو بکن شوهرشه دوسداره براخودش باشه دغدغه ی دیگه ای نداری؟!؟!از قدیم گفتن پسر که زن میگیره ...

دقیفا .... بنظر من اگر داداشتو دوس داری کاری باهاشون نداشته باش بذار هرموقع که دوست دارن بیان سمت شماها البته به خانواده ی دختر هم میتونید انتقاد کنید 

آره عزیزم از این عروس ها زیاد دیدیم این جور عروس ها عقده ای هستن متاسفانه مگه میشه ی پسر بزرگ کرد براش هزار تا آرزو داشته باشی زن گرفت برا همیشه بره من عروس دیدم حتی حسادت می‌کنه خانواده شوهر احترام و محبت به پسرشون کنن مخصوصا خانواده های ایرانی که برا فرزند پسر احترام خاص میزارن عروس علنی میگه من دوست ندارم هیچ کس به شوهرم بیشتر از من محبت کنه ..............من نمی‌دونم زن رو میگیرن یا شوهر رو میگیرن