2777
2789
عنوان

دوستی مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 32 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ویدئو کال نه نشده من شرایطشو نداشتم ولی مثلا پرسیدم کجایی گفته فلان جا همون موقع عکس فرستاده

ببخشید باور نمیکنم ،چون دیگه دخترا آگاه شدن و گول نمیخورن اول با طرف ویدئو کال میکنن حتی اگه شرایط ندارن از قبل میگن هیچی نگیم فقط همو ببینیم ،بنابراین حرفاتون برای من قابل قبول نیست

بگو حتما بیا تا ببینمت وگرنه بلاااااک  انقد این روزا ازین چیزا دیدیم که نگوووو  همین اتف ...

من خودمم میترسم اهل اینجور رابطه ها اصلا نیستم هنوزم نمیدونم چطور شد وارد این رابطه شدم

عکس باباش و هم که گفت مریضه فرستاد البته خونه بود من دیر بهش گفتم اگر بیمارستان بود بهتر میتونستم اع ...

چرا تماس تصویری نمیگیرین؟ 

راستش شوهره من میدونی چجوری مخ منو زد خخخخ 

برنامه چت بود حرف زدیم بعد گفت تنهام و فلان پدرش به رحمت رفتع منم گفتم چرا مخ نمیزنی مخ یکیو بزن و باهاش دوس شو بعد چت گفتم خب دیه برم خدافظ بعد گفت من که نمیتونم بخابم گفتم چرا گفت بیمارستانم مادرم مریضه و ... شروع کرد احساسات من جریحه دار کرد منم دلرحم مهربون خلاصه بعدا که ازدواج کردیماا گفت خالی بستم بیمارستان نبودم کنار بخاری وراز کشیده بودم اون عکس تو بیمارستان هم مال ماه قبلش بوداز گالری بهت دادم 

ببخشید باور نمیکنم ،چون دیگه دخترا آگاه شدن و گول نمیخورن اول با طرف ویدئو کال میکنن حتی اگه شرایط ن ...

اینقدر برام دلیل آورده و عکس فرستاده که نمیدونم اصلا تو فکرش نبودم

ولی حتما اینکارو انجام میدم

ویدئو کال نه نشده من شرایطشو نداشتم ولی مثلا پرسیدم کجایی گفته فلان جا همون موقع عکس فرستاده

شرابطو نداشتم چیه من خودم با شوهرم بالا پشت بوم میرفتم تماس میگرفتم‌  تازه یه سری خونمون تنها بودم لباس مجلسیامو  پوشیدم اهنگ گزاشتم واسش قر دادم تو تماس تصویری  خیلییی اعجوبه بودم یادم میوفته غش میکنم از خنگولیام

چرا تماس تصویری نمیگیرین؟  راستش شوهره من میدونی چجوری مخ منو زد خخخخ  برنامه چت بود حرف ...

باید بگم حتما این تماس و داشته باشم 

حتی امروز به شناسنامه ش هم شک کردم نکنه قدیمی باشه

والا خودمم موندم چیکار کنم

ولی ویدئو کال پیشنهاد خوبیه

الان که میخواید آشنا بشید نمیاد بعداً چجوری میخواد بیاد خواستگاری ؟مطمئنی قصدش ازدواجه ؟ بنظرم حتی ا ...

عزیزم ی روزه اومد و برگشت برای چند ساعت در حد ی ناهار باهام بودیم

ولی با اینکه اومد هنوز به قصدش شک دارم و نمیدونم چطور باید مطمئن شم

عزیزم ی روزه اومد و برگشت برای چند ساعت در حد ی ناهار باهام بودیم ولی با اینکه اومد هنوز به قصدش شک ...

بنظرم اگه میتونید با یک مشاور صحبت کنید بالاخره اونا تجربه و علمشو دارن ....بعد تا جایی که من دیدم اگه پسری قصدش ازدواج باشه اصلا معطل نمیکنه حتی اگه شرایطش جور نباشه مگر اینکه خودشم هنوز تصمیم قطعی نگرفته باشه .....بعد اینکه به شما تا حالا پیشنهاد رابطه داده یا اینکه بعد ازدواج شما میخواهید برید تهران یا ایشون میاد شهر شما و از وضعیتش تو تهران چقدر باخبرید و این مسائل کمک می‌کنه بهتر بشناسیدش

بنظرم اگه میتونید با یک مشاور صحبت کنید بالاخره اونا تجربه و علمشو دارن ....بعد تا جایی که من دیدم ا ...

پیشنهاد رابطه نه اصلا حتی چون میدونه ی خط قرمزایی برای خودم دارم تو حرف زدن هم خیلی مراعات میکنه چون میدونه ناراحت میشم و اینو همون اوایل بهش گفتم

زندگی بعد ازدواجشم مطئنا همون جاست و اینو همون اول گفته

تنها زندگی میکنه و اینقدر میدونم که بیشتر وقتش سرگرم کاره اینطور که خودش میگه بقول خودش کسی خونه نیست که بخواد خونه بیاد 

و اینکه ازش شناسنامه خواستم فیلم از صفحات شناسنامه ش فرستاد ولی خودش تو فیلم نبود ازش قبول نکردم گفتم عکس بفرست قسم خورد که شناسنامه ش محل کاره و گرفتنش زمان می بره باز باورم نشد که بعد حدود یک ماه گفت بخاطر تو گرفتم گرفته بود دستش و عکس برام فرستاد اینبار خودشم تو عکس بود 

از ی طرف اینجوریه از طرف دیگه جلو نمیاد واقعا نمیدونم هدفش چیه 

رفتارای ضد و نقیض زیاد داره