2777
2789
دلمه کاهو نداریم حداقل من نشنیدم ولی واسه ته دیگ زیر برنج خوشمزه میشه نه طعم نمیده اتفاقا عالیه  ...

منم نشنیدم

چ جالب امتحان میکنم حتما مهم نیس ت چ قابلمه ای باشه؟

من دلمه کلم خیلی دوس دارم

برگ و کلم درس میکنم

ولی مال گوجه و پیاز و سیب زمینی و بادمجون و فلفل دلمه رو نخوردم

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
منم نشنیدم چ جالب امتحان میکنم حتما مهم نیس ت چ قابلمه ای باشه؟ من دلمه کلم خیلی دوس دارم برگ و ک ...

دلمه بادمجون و فلفل دلمه ای خوش مزه است 

ببین بادمجون دلمه از اون تپلها بخر سرشو جداکن بزار کنار  داخلشو دربیار با قاشق 

مواد دلمه رو بزار داخلش با خلال بادوم سرشو به تنه بچسبون 

فلفل دلمه هم همینطوریه 

خیلییی خوشمزه است 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلمه بادمجون و فلفل دلمه ای خوش مزه است  ببین بادمجون دلمه از اون تپلها بخر سرشو جداکن بزار کن ...

اخه من خودم فلفل دلمه پخته نمیخورم عاشق خامشم

بادمجونم حساسیت دارم

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
دلمه بادمجون و فلفل دلمه ای خوش مزه است  ببین بادمجون دلمه از اون تپلها بخر سرشو جداکن بزار کن ...

من واسه دلمه کلم و دلمه بادمجون و دلمه فلفل دلمه ای  میام 

پیاز سرخ میکنم گوشت چرخ شده اضافه میکنم لپه پخته اضافه میکنم نمک زردچوبه فلفل قرمز میزنم و بعد سبزی دلمه تفت میدم سرخ بشن با حرارت کم و بعد رب اضافه میکنم تفت میدم 

برنجو ابکش میکنم 

اون سس رو ب برنج اضافه میکنم یک قاشق ماست و دو قاشق رب انار هم میزنم با قاشق همه موادو قاتی میکنم

دلمه رو میگیرم 

در اب ته استکان اب جوشیده و رب انار ملس قاتی میکنم میکشم روی دلمه ها میزارم دم بیاد 

محشره 

فقط رب انارو ماستت نه ترش و نه شیرین باشه ملس دومزه باشه  

دلمه برگ مو=

برگ ها رو صاف میکنم یه کم با اب جوش .جوش میدم درحد چند ثانیه تا تلخیشون کم بشه داخل ابکش با اب سرد ابکشی میکنم 

پیاز و سیر سرخ میکنم گوشت چرخ شده اضافه باقاله ی لپه شده پخته اضافه میکنم نمک زردچوبه فلفل قرمز میزنم 

سبزی دلمه تازه اضافه حرارت کم تا سرخ بشه در اخر رب میزنم تفت میدم خامیش بره 

سس رو به برنج و ۱ قاشق ماستو ۲ قاشق رب انار ملس قاتی 

میشینم برگهارو میگیرم 

اخرین مرحله هم رب انار و اب جوشیده اندازه ته لیوان درست میکنم میکشم روشون 

عالیه 

ماست و رب انار باید نه شیرین و نه ترش باشن 

خوش بگذره  بعد بیا تعریف کن یاد ما هم باش من شام  شلغم گذاشتم.باقالی و کدو

جای شما خالی بود 

شام تولد هم مرغ شکم پر دادن 

خیلی هم خوشمزه بود جاتون خالی .‌شکمش سبزی شمالی و مغز گردو و رب انار و الو گذاشته بودن . با برنج عالی بود