2777
2789
عنوان

لاغری هدفمند

| مشاهده متن کامل بحث + 2642 بازدید | 299 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فردا وزن کشی داریم عزیزم ایشالله که این مدت گزارش ندادی رعایت کرده باشی  فردا ناشتا حتماا خود ...

سلام متاسفانه سرماخوردگی گرفته بودم اوضاعم خوب نبود انشاالله تا سرماه وزن کم میکنم

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
سخته نسبتا ولی ۲۱ روز مداومت کنم عادی میشه

فست هر روز خوب نیس فقط وقتایی که وزنت استپ کرده یا زیاد پایین نمیاد باید بری حالت شوک

هر روزی بری بدن عادت میکنه خودشو با اون شرایط عادت میده هر چی خوردی ذخیره میکنه برا وقتایی که نمیخوری 

🕊️🖤

اسی کجایی دو روزه  رکورد زدی رفتی بخور بخور 😂✋🏻

دقیقاا دو روز بخور بخور تولد بود😭😭😭😭

لعنتی مهمونی رفته بودیم عین دو روز رو نمیشد رعایت کرد اصلا تمام غذای پرچرب و پرقند

واسه همین نیومدم اصلا گزارش بدم این دو روز نه کالری فعالیت داشتم نه دریافتی هام خوب بود😭😭😭😭