سلام دوستان .چهار روز به موعدمه .دیشب و امروز بیبی زدم هاله انداخت رفتم آزمایش بتا دادم.الان زنگ زدم گفتن مثبته.من فقط بتا دادم تیتر و اینا ندادم.اصلا هنگم هم خوشحالم هم شوکه.به نظرتون آزمایش بتا کافی بود؟باید برم زیر نظر دکتر یا زوده؟زیر دلم و واژنم تیر میکشه
تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
راضی بودید؟ من مشکل ناباروری دارم یه جا دیدم برای بارداری رفته بودید؟ چه کارهایی انجام دادید؟ به ...
راستش آره راضی بودم.من مشکلات گوارشی شدید و سرگیجه داشتم دکترای بیرون دو سال هست نمیتونن کاری برام کنن.ایشون معتقده من به شدت خونم خشک و بدون رطوبت شده.دیگه حجامت گوش و عام و ماساژ و بادکش و.. غیره کردن.من سالهاس کیست های ریز دارم و تنبلی تخمدان.تو یه سونو واژینال هم یکی از لوله هاپ بسته بود.اما الان شکر حدا باردارم.بقیه بیماریهام هم بهترن .الانم زیر نظرشون هستم.خانمتی زیادی اومده بودن و راضی بودن
تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
راستش آره راضی بودم.من مشکلات گوارشی شدید و سرگیجه داشتم دکترای بیرون دو سال هست نمیتونن کاری برام ک ...
مرسی عزیزم بابت راهنمایی
منم ۴سال هست هیچ دکتری نتونسته مشکلم رو پیدا کنه دیگه خسته شدم به اصرار مامانم هفته پیش رفتم پیش این دکتر فردا هم وقت دارم ولی چون شناختی نداشتم دو دل بودم