2777
2789
عنوان

حامله

800 بازدید | 61 پست

بنظرتون میشه دختر باکره ای ک دخول نداشته و اب منی ب واژن ریختع نشده باشه از طریق پیشاب طرف مقابلش حامله بشم؟پریودی هم عقب انداخته اما با زعفرون بالاخره پریود شد.ولی استفراغ میکنه‌.فرق خون پریودی با لانه گزینی چیه؟قابل تشخیصه؟میترسم لانه گزینی باشه اشتباهی فک کنم پریودیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با پیش آب ؟؟؟ 😕😕 نمیشه بابا

اخه میگن احتمال کمی وجود داره با پیشاب هم حامله شد.اما خب وقتی پرده باشه و دخولی صورت نگرفته باشه و پریود هم بشه درصدش رو ب صفر میرسونه؟البته نمیدونم پریودیه یا خون لانه گزینی.این استفراغ باعث شک تردیدم شده

هنوز درگیری؟ اتفاقا تو فکرت بودم☹️

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

با پیش آب ؟؟؟ 😕😕 نمیشه بابا

من ماه پیش تقریبا رابطه داشتم ک ۲.۳ روز بعدش پریود شدم بعد چن روز پیش ۲.۳ روز مونده ب پریودم رابطه داشتم بعد الان از تاریخ پریودم ک ۷ ام بود ۵ روز گذشته یعنی ۳ روز قبل پریودم رابطه داشتم ک الان ۸ روز از رابطمون میگذره پریود نشدم بی بی چک هم یا ۹ ام یا ۸ ام زدم منفی بود ممکنه باردار باشم یا بخاطر استرس عقب افتاد؟ دم کرده آویشن و دارچینم خوردم خبری نیست بعد اینکه ۳.۴ روز بعد رابطمون بی بی زدم منفی بود

جان جدت لایک نکننننن اه😑
احتمالش یک به هزاره 

من ماه پیش تقریبا رابطه داشتم ک ۲.۳ روز بعدش پریود شدم بعد چن روز پیش ۲.۳ روز مونده ب پریودم رابطه داشتم بعد الان از تاریخ پریودم ک ۷ ام بود ۵ روز گذشته یعنی ۳ روز قبل پریودم رابطه داشتم ک الان ۸ روز از رابطمون میگذره پریود نشدم بی بی چک هم یا ۹ ام یا ۸ ام زدم منفی بود ممکنه باردار باشم یا بخاطر استرس عقب افتاد؟ دم کرده آویشن و دارچینم خوردم خبری نیست بعد اینکه ۳.۴ روز بعد رابطمون بی بی زدم منفی بود

جان جدت لایک نکننننن اه😑
یعنی چی پیشاب خب باید دخول کامل انجام شه که داخل پیشاب ریخته شه

جان جدت لایک نکننننن اه😑
هنوز درگیری؟ اتفاقا تو فکرت بودم☹️

ارههه هنوز میترسممم اخه حالت تهوع ام خوب نشده بعد یک روز.اون پست هم پاک شد نمیدونم چرا.میشه درخواست بدم باهات صحبت کنم؟

خیییییییییلی باید بدددددددددددشاااااانس باشی که بشه😅😅😅

جان جدت لایک نکننننن اه😑