کسی هست از این رژیم استفاده کرده باشه؟ تاویرشو میگین. خیلی تعریف شنیدم ازش. من ۱۷۰قدمه نود کیلو وزنم. اراده در حد صفر. عاشق شیرینی و غذا. باشگاهم نمیتونم برم. کسی این رژیمو استغاده کرده راهنمایی کنه
یه سوال میتونین از آینده هم بگین؟ اگه میتونین میشه بگین مشکلات مالی که بابام داره حل میشه؟ و اگه حل ...
از آینده فقط خداوند خبر داره کسی هم ک خداوند بهش از پاره ای از غیب بگه نمیاد حاشا کنه
امابه زودی طوری مشکلاتش حل میشه که از شادی لبخند از لباش نمیره
فقط شما و خانواده سکوت کنید و مضطرب نکنید
خدایا... تورا شکر میکنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک مینهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی....
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خدایا... تورا شکر میکنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک مینهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی....
🌹🌹.یه سوال دیگه شما نمیدونی آینده من چطوری میشه؟رشتم پزشکیه.میرم از ایران؟میمونم؟موفق میشم؟نمیشم؟ب ...
اینده رو فقط خدا میدونه
اما انرژی هاله منفی خیلی دورت هست. بخاطر عملکرد خودت