2821
2789
عنوان

رژیم دکتر ک

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 20 پست
خود ارضایی نکن اگر نمیخای تاریکی سمتت بیاد. 

یه سوال میتونین از آینده هم بگین؟ اگه میتونین میشه بگین مشکلات مالی که بابام داره حل میشه؟ و اگه حل میشه کی حل میشه؟

یه سوال میتونین از آینده هم بگین؟ اگه میتونین میشه بگین مشکلات مالی که بابام داره حل میشه؟ و اگه حل ...

از آینده فقط خداوند خبر داره کسی هم ک خداوند بهش از پاره ای از غیب بگه نمیاد حاشا کنه 

امابه زودی طوری مشکلاتش حل میشه که از شادی لبخند از لباش نمیره 

فقط شما و خانواده سکوت کنید و مضطرب نکنید

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

امیدارم همونطور که شما میگین بشه. خیلی نگرانم.

نگران نباش خداوند نزدیکتره بهت

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 
نگران نباش خداوند نزدیکتره بهت

🌹🌹.یه سوال دیگه شما نمیدونی آینده من چطوری میشه؟رشتم پزشکیه.میرم از ایران؟میمونم؟موفق میشم؟نمیشم؟ببخشید خیلی سوال میکنم🤦

🌹🌹.یه سوال دیگه شما نمیدونی آینده من چطوری میشه؟رشتم پزشکیه.میرم از ایران؟میمونم؟موفق میشم؟نمیشم؟ب ...

اینده رو فقط خدا میدونه 

اما انرژی هاله منفی خیلی دورت هست. بخاطر عملکرد خودت 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز