2777
2789
عنوان

هایکاِ من🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2634 بازدید | 61 پست

بمیرم بمیرم😭😭😭💔💔💔 روحش شاد عزیزم بدون حتما اون جاش بهتر از جایی که ما هستیم ، هست دعا کردم براش و مطمئنم خدا یه جای قشنگ براش تعیین کرده🥺🥺🖤🖤🖤

من فرزند کوروش‌ام، یک آریایی، زاده ی ایران🤍 به نام لر و کرد و آذری، بختیاری، مازنی، بلوچ و لک و ترکمن، آره همه ماها باهمیم. فارس و گیلک و عربو تالشو قشقاییو ارمنی، با همیم آره همه ماها با همیم. بیا که جون بدیم ما به این رویا، با عشق ما کور کنیم چشم دنیا، کنار هم دست به دست، به نام ایران ، ایران ایران ایران🕊️کوروش کبیر چه زیبا سخن گفت: اگر در دل کسی جایی نداری، فرش زیر پایش هم نباش.جایی که بودن و نبودنت هیچ فرقی نداره، نبودنت رو انتخاب کن. اینگونه به بودنت احترام گذاشتی. محبوب همه باش، معشوق یکی. مهرت را به همه هدیه کن، عشقت را به یکی...با هر رفتنی اشک نریز و با هر آمدنی لبخند نزن شاید آنکه رفته باز گردد و آنکه آمده برود. آنقدر محکم و مقتدر باش که با این محبت ها و بی مهری ها زمین گیر نشوی. لازم است گاهی در زندگی، بعضی آدمها را گم کنی تا خودتو پیدا کنی.بعضی از آدمارو باید دوست داشت، اما بعضی از آدمارو فقط باید داشت..شجریان تو یکی از آهنگاش میگه :) : به نام نامی ایران به نام نامی انسان به آیین وفاداران به راه و رسم بیداراندلی دارم پر از خورشید نگاهی روشن از باران نگاهی روشن از بارانجز دوست نمیخوانم جز مهر نمیدانم جز عشق نمیخواهممن زاده ی ایرانم جز مهر نمیدانم ...تویی دلبستگیهایم پناه خستگیهایم به هر جا میروم از تو دوباره در تو می آیمکران تا بیکران عشق است بیابان در بیابانت هوای زندگی دارد خیابان در خیابانتجهان تا هست خواهم بود اگر تو‌ جان من باشی برایم خانه باشی خاک باشی و وطن باشیدیار عاشقیهایم تمام سهم دنیایم تو را من زندگی کردم به تعداد نفسهایمکران تا بیکران عشق است بیابان در بیابانت هوای زندگی دارد خیابان در خیابانتتو آن آغوش بی اندازه هستی برای وسعت تنهایی منمن از چشم تو میبینم جهان را تویی آیینه ی بینایی منجهان تا هست خواهم بود اگر تو‌ جان من باشی برایم خانه باشی خاک باشی و وطن باشیمن از تو جان گرفته ام کنم فدای تو ز‌ جان گذر نمیتوان مگر برای تودل از تو بر نمیکنم تویی جهان من دچار تو‌ نمیکند دل از هوای تودل از هوای تو دل از هوای تو ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشد فوت شد؟  عزیزدلم🥲💔

تصادف عزیزم🖤

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

روحش قطعا در آرامشه عزیزم.چون یه بچه‌ی پاک و معصوم بوده.خدا بهتون صبر بده 

ممنونم عزیزم🖤

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

مادر بودن بهترین و بدترین حس دنیاست

اره واقعا😭

کاش هیچ وقت به دنیا نمیاوردمش که اذیت بشه💔

آخر امضاتو یبار دیگه با تموم وجود بخون خیره انشالله🌹

🖤

بگردم....چندسالش بود؟ علت فوت..؟! البته اگه مایلی جواب بده

امشب هفت ساله میشد😭🖤

تصادف کرد💔

اره واقعا😭 کاش هیچ وقت به دنیا نمیاوردمش که اذیت بشه💔

عزیزم نگو

اون الان جاش توی بهشته 

ایشالله خدا بهت صبر بده 

میدونم خسته اما انقدر خودتو اذیت نکن 

حس میکنم اون داره تو رو میبینه 

کاربری دوم   شیطان هم روزی فرشته بود 🙂   دل من خونه و داغونه برات و میدونی

کوچولوت که جاش خوبه، اون بالا بازی میکنه و میخنده و کلی دوست‌های خوب پیدا کرده و همیشه مامانش رو تماشا میکنه، برای دل خودت آرزوی آرامش میکنم عزیزم، نمیتونم تصور کنم حالت رو، امیدوارم زندگی همیشه باهات مهربون باشه تو خیلی قوی هستی🖤❤️

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
قلبم درد گرفت به خدا😭 بگردمت

🖤🫂💔