2789
عنوان

بیایدعکسم😃

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 64 پست
😂💔

☹🤣💔

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خط چشماتو تا دم در نکش  ما اونجا اشغالامونو میزاریم 😂  بهت میخوره ی کوچولو ناز نازو اما ...

😊همه سلیقه ها یکی نیست عزیزم یکی دوس داره خط چشم ظریف بکشه ک اصلا معلوم نباشه یکی دوست داره خط چشم بکشه برسه تاگوشش همه ادما یکی نیستن ک فداتشم❤

30 سال بهت میاد باشي ، مهربون و از نظرم دماغت خوبي ولي بازم تو عكسة و هيچي معلوم نيست

۱۹ سالمه هنوز😥بدون ارایش همه میگن انگار ۱۰ سالته باارایش میگن انگار ۳۰ ۴۰ سالته😑

۱۹ سالمه هنوز😥بدون ارایش همه میگن انگار ۱۰ سالته باارایش میگن انگار ۳۰ ۴۰ سالته😑

میخوای بدون آرایشم بزار دا 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
نازی 😍 خوشبحالت چ قشنگ خط چشم میکشی  میخاستم برای اولین بار خط چشم بکشم ت ر زدم ب چشام

قربونت چشات نازه منم اولاش خراب میکردم میدونی چندساله نشستم پای ارایش ولی دیگرانو اصلا خوب بلدنیستم ارایش کنم فقط خودمو برای دیگران بخوام چیزی بزنم دستام میلرزه

😊همه سلیقه ها یکی نیست عزیزم یکی دوس داره خط چشم ظریف بکشه ک اصلا معلوم نباشه یکی دوست داره خط چشم ...

اتفاقا خیلیییی بهت میاد منم این مدلی میکشم و کمی باریک تر 😍😝

سلامتی عشقم (همسرم)💏 که تیپش به روزه ولی غیرتش مال زمان بهروزه✌👑 

قربونت چشات نازه منم اولاش خراب میکردم میدونی چندساله نشستم پای ارایش ولی دیگرانو اصلا خوب بلدنیستم ...

بهتم میاد عزیزم 

مگ پاک نشده؟؟؟؟

پاک شد فکر کنم 

عکستو ندیدم من 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed