2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید عزیزم گفتم اگه بتونی تعریف کنی تجربه میشه ببخشید 

نه ناراحت نشدم گلم

ادما درس عبرت نمیگیرن

فقط چرخه هی ادامه پیدا میکنه

شما ببخش اگه تند گفتم

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟
اگه میتونی تعریف کن 

نمیدونم چن سالم بود شاید چهار یا پنج 

خونشون دو طبقه بود منو برد بالا 

فک کنم مامانش گف چیزی بیار یا چی 

بعد گذاشتم رو اپن 

میگف زبونتو در بیار و زبون خودشو میزد بهم....

حالم بد شد 

خلاصه یه همچین کارایی

نه ناراحت نشدم گلم ادما درس عبرت نمیگیرن فقط چرخه هی ادامه پیدا میکنه شما ببخش اگه تند گفتم

نه آخه میدونی متاسفانه تو کشور عزیز ما جوری شده کسی که مورد تعرض قرار میگیره باید خفه خون بگیره چیزی نگه اگه حرف بزنه آبروی خودش میره ما باید از همینجا شروع کنیم 

اگه میتونی تعریف کن عزیزم

من یکی از فامیلهای دورمون بود مامانم شاغل بود این کلید خونمونو داشت میومد اذیتم می‌کرد ولی بدبختی من اینقدر بچه بودم که اصلا معنی کاراشو نمیدونستم میشه بعدا تاپیکتو گزارش بزنی نمیخوام آشنایی کسی بدونه

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
نه آخه میدونی متاسفانه تو کشور عزیز ما جوری شده کسی که مورد تعرض قرار میگیره باید خفه خون بگیره چیزی ...

اخه کاری هم نمیکنن با متجاوز

جونت بالا میاد تا ثابت کنی 

بعد مجازاتی هم ندارن به اندازه ی عملشون

فقط ابروی خودت میره

اکثرا هم توی بچگیه 

که بچه به خانواده نمیگه یا خانواده باور نمیکنه

میگذره میره

دنیا هیچوقت درست نمیشه نه فقط کشور خودمون هیچ جای دنیا برای زن امن نیست☹️

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟