2777
2789

من چاق شدم بدنم ترک قرمز و صورتی اورده 

لطفا اگه چیزی استفاده کردین که نتیجه گرفتین یا اگه میدونین کسی استفاده کرده نتیجه گرفته بگید بهم 🥺🥺❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوران دبیرستان یهو چاق شدم،رون و باسنم پر از ترک صورتی شد،همش با مامانم فک میکردیم مرض خاصی لابد گرفتم🤧💔😂

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
فقط میدونم تا وقتی صورتی و قرمز هستن وقت داری با روغن یا چیزای دیگه محوش کنی سفید بشه وقت تمامه😖

آره عزیزم هنوز صورتیه با اینکه یکی دوماه گذشته از وقتی اینجوری شدم

مگه کسی هست ک بدنش ترک نداشته باشه؟😂

تاپیک مانکن های زیبا    💜                                            زیرگروه بنفش💜تاريخ شروع رژیم:۱۷/۹/۱۴۰۱ وزن شروع84         هدف اول۷9🔒 هدف دوم ۷۴🔒هدف سوم۶9🔒هدف چهارم۶6🔒 هدف آخر۶3💪۹/۲۰=>۸۳.۲🧡                  ❤️۹/۲۷=>۸۱/۳۰۰.❤️                ۹/۳۰=>۸۰/۹💜  💚۱۰/۱۲=>۸۰💚   💛۱۰/۱۹=>۷۹💛

کربوکسی تراپی شنیدم انجام میشه برای ترکهای پوست و اینکه من خودم باردار بودم مرتب روغن زیتون زدم  و  یه روغن ترکیبی از کندر و چند تا روغن دیگه که خوب بود  ونی اثر  داشت تا وقت داری بهش برس