2777
2789
اره فعلا گوشیم آیفونه ایقد دخترم میزنش زمین چیزیش نشده الان بین ایفون یا سامسونگ موندم 

همین a53 ک میگم ماه پیش افتاد تو جوب یه متر رفت اون ور تر الان سالمه استخرم میبرم چن دفعه افتاد رو آسفالت 😂 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 
همین a53 ک میگم ماه پیش افتاد تو جوب یه متر رفت اون ور تر الان سالمه استخرم میبرم چن دفعه افتاد رو آ ...

وااای چه خوب من عاشق گوشی ها محکمم

ضدآبِ عزیزم؟؟؟

یارب نظر تو برنگردد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااای چه خوب من عاشق گوشی ها محکمم ضدآبِ عزیزم؟؟؟

آره ضد آبه ک از جوب سالم درومد 😂😂 

خیلی محکمه من فک میکردم قبلا آیفون خوبه ولی دیدم این بهتره 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز