2789
خیلی دعا کردم خیییلی ولی نمیدونم چرا مستجاب نمیشه ازدواج هیچی نداره ها ولی من شغلم تحصیلاتم همش گره ...

منم همینم . فک میکردم اگه ازدواج کنم میتونم درس بخونم و به اهدافم برسم ولی هی نشد منم درس خوندم باز نشد الان دلم میخواد برم سرکار باز ازدواجم نشد !

حالا فهمیدم مردا یا اجازه نمیدن زن شون بره سرکار یا اونقدر خوب نیستن که ارزش داشته باشه بخواییم ازدواج کنیم باهاشون ! 

الان دیگه یجورایی قید ازدواج زدم .

خسته شدم انقد دعا و نذر و چله و ...

دیگه قبول کردم خدا نمیخواد 

مثلا  اگر  ادمی هستی که توی اجتماع هستی و  شاغلی  ارتباطاتت رو بیشتر  کن با همه صحبت کن

اگر همچین  ادمی  نیستی  و مذهبی هستی  دعا کن   

دعا  سرنوشت ادم رو عوض میکنه  چون  انرژی ای که به اطرافش  میده رو  عوض میکنه

چله حق شناس +سوره  طه    خوبه  برای  ازدواج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم . فک میکردم اگه ازدواج کنم میتونم درس بخونم و به اهدافم برسم ولی هی نشد منم درس خوندم باز ...

ولی من از خدا میخوام ک برام بخواد خوبشم بخواد من بنده سمجی هستم انقد اصرار میکنم تا بهم بده چیزی ک میخوامو🤣🤣

ولی من از خدا میخوام ک برام بخواد خوبشم بخواد من بنده سمجی هستم انقد اصرار میکنم تا بهم بده چیزی ک م ...

آفرین درستش همینه ❤️ ان شاالله خدا به زودی با دلت راه بیاد و بهت یه همسر عالی بده ❤️ 

روزایی که عذر شرعی دارین باید نائب  قابل اطمینان  براتون بخونه

من میخواستم نائب بگیرم برام بخونه کل چله رو ولی هزینشو زیاد گفت نتونستم بدم بخونه