2777
2789
عنوان

اگه بفهمین اینطوری بازیچه شدین چی کار می کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 22 پست
واسه منم نداره ولی فکر کن... دلت نمی خواد یه زندگی داشته باشی که هم اون تورو دوست داشته باشه هم تو ...

من خودم به شخصه واقعا تنهایی رو دوست دارم بعضی اوقات حوصله خودمم شاید نداشته باشم چه برسه یه نفر دیگ واقعا جدی دارم اینو میگم حتی اگه تا اخر عمر با کسی رابطه نداشته باشم واسم مهم نیست حسرت نمیش برام چون به نظر من زندگی خیلی فراتر از چیزی هست که انسان ها فکر میکنن خیلی بزرگتر و فراتر اینا گزینه های زندگی هست رابطه دوست داشتن دوطرفه واسه من مهم نیست ترجیح میدم به چیزهای دیگ برسم تا این چیزا ط رو نمیدونم 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون به کنار خیلی بده آدم واسه دومین بار جدا بشه

میفهممت خیلی 

واسه همینه که میگم صبر کن 

یکم برا رابطه اتون تلاش کن، مشاوره برو.. حتما نتیجه داره 

ولی بچه دار نشو تا مطمئن نشدی 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

سلام عزیزم 

به نظرم اللن به جای دلسرد شدن، بهتره تمرکز کنی رو رابطه تون 

مردا مثل خانما با ذهنشون زندگی نمی‌کنن، با کسی که کنارشونه حس می‌گیرن، یعنی داستانای همکار و فلان هم به همین دلیله، شما همسرت رو عاشق خودت کن ان شاء الله خدا هم برات راهگشایی می‌کنه. 

خودم تجربه کمی مشابه دارم و الحمدلله ذهنیت های همسرم تغییر کرده و خوشحاله به لطف خدا. هر دو ازدواج دومیم

چرا از الان به جدایی فکر می‌کنی؟ اونم حتما چیزی در شما دیده که زیر بار تعهد رفته وگرنه تو این دوره زمونه مردا به سختی تن به ازدواج و مسئولیت هاش میدن

شاید خسته است و می‌خواد شما موتور احساسش رو روشن کنید. 

سعی کن با نشاط و بگو بخند و اهل ذوق کردن و قدرشناسی و تیپ زدن و خلاصه دلگرم زندگی باشی، ابراز احساسات هم در حد تعادل جوری که حس نکنه دلت رو برده و تمام. 

مردا دوست دارن برای بدست آوردن دل تلاش کنن البته در حد تعادل ناز کن که زده نشه ولی شیفتگیت رو نشونش نده تا جذبش نکردی کامل. 

من تو ازدواج قبلم یه جاری موذی و زرنگ داشتم که شوهرش تو مشتش بود، دوستم بودن، پسره هم سر بود ولی دختره انقدر ادعا داشت که شوهرش همیشه ساکت و حسود و عبوس بود( بعدا فهمیدم اثر همنشینی)

همیشه هم با زنش همرذه بود تو جمع و حرف حرف خانمه! ولی کم کم سرد شدن بعد 10 سال یهو طلاق... 

سه ماه بعد مرده با همکارش که وضعش هم سر تر بود از نظر مال و تحصیل و خانواده و تیپ و کار و حقوق!  ازدواج کرد جوری که انگار صدساله عاشقن

من  رفتار الانم و حتی تمایل همسرم به ازدواج رو مدیون این خانمم چون رفتارش پررررراز انرژی و ذوق های الکی( واقعا خودش اعتراف می‌کرد الکیه تو خلوت زنونه)، هدیه خریدن و ست پوشیدن و بها دادن به نظر شوهر تو جمع و بیان کردن آرزوها و خرج کردن و خرج تراشیدن واسه خونه و زندگی و ذوقبچه داشتن و سکوت تو مواقع بحرانی، مهمان نوازی از خانواده همسر، درگیر نشدن با اعضای خانواده، مغرور نبودن اما سنگین بودن( تعادل در رابطه نه بی حس، نه خودشیرین) 

خلاصه این رفتارا از اون مرد سر خورده ی تودار و ساکت یه مرد ساخت که مادرش می‌گفت پسرم کامل عوض شده و آدم ذوق می‌کرد از حس زندگیشون الحمدلله. 

لطفا سیاست های جذب مرد رو مطالعه کن، صوت های کلید مرد دکتر حبشی رو کااااامل تو نت سرچ کن گوش بده، حتی چندبار، نکته بنویس خانمی

خدا به زندگیتون نووووور بپاشه و خوشبخت باشین😚🌷❤️