2777
2789
عنوان

شوهرم میگه تو مگه چی هستی طلاق بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 4638 بازدید | 124 پست
خدایا چی میشد هر مردی که اینقد راحت دل میشکنه و به زن زندگیش هر موقع دلش میخواد میگه برو همون لحظه ف ...

ار والا کاش چوب شو زود میخودر و می‌فهمید ک ب خاطر همون حرفاشع

اهمیت نده ...مردا تو اعصبانیت حرف دلشونو نمیزنن و ولی خانما حرف دلشونو توواعصبانیت میگن..محکم باش جل ...

دقیقا..اونا تو عصبانیت میخوان برتری شونو نشون بدن و از گفتن هیچ حرفی دریغ نمیکنن..هرچی بیشتر عصبانیشون کنیم حرفای چرت بیشتری ازشون میشنویم و اگر دعوا بالا بگیره مردا ناخواسته عضلاتشون منقبض میشه و اماده ی کتک کاری میشن..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو ناراحت نکن مردا کلا وقتی عصبی میشن میخوان یه چیزی بگن که بیشتر عصبی شی و حرص بخوری!!! از عمد ا ...

من چیکار کنم اونم حرص بخوره ؟؟

هستی اسکرین شات بذارم از طرز حرف زدنش

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

خودتو بگیر براش کم محلی کن،سرسنگین باش.ولی نرو.بزار خودش از حرفش پشیمون بشه بیاد عذر خواهی کنه.همسر منم وقتی عصبانی میشه یه چیزی میگه من جواب نمیدم فقط محلش نمیدم خودش میاد عذرخواهی میکنه

شوهرم منم گفته رفتم به غلت کردن افتاد چرت گفته ب دل نگی

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا

ميدوني چرا حالت بد شد ؟ چون به خودت ايمان نداري. 

به خودت احترام بزار ، خودت رو قبول داشته باش ...هركي هرچي گفت نبايد باورمون بشه كه ... بي نياز از تمجيد و طعنه ديگران باش .... به خاطر بي ادبيش باهاش سرسنگين شو... خودش مگه چيه ... ما همونيم كه زشتيها و بديها و كمي هاي همسرمون رو نميبينيم و به چشمش نمياريم ولي چيزي كه اون ميگه صددرصد رو ما تاثير ميزاره چرا؟ چون خوبيها و قوتها و خانمي خودمون به چشممون نمياد تا او را هم متوجه كنيم !

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

نمیخام منفی باشم برات ولی آدم همونقدر که باید خیلی چیزارو جدی نگیره همون اندازه هم باید جدی بود ...تورابطه زن و شوهری بجز وقتی که دعوای خیلی بدی بیوفته اینجور حرفا ن از خوشیه ن عصبانیت ...باید پیگیر حرفش باشه ریشه یابی کنی ...شما همسرتونو دوستدارید که ناراحت شدید...به نظرم کوتاه نیا قهرکن  یکم سنگین تر باش ببین چیه حرفش...

کوچولوم قدم های کوچیکت روچشامون خوش اومدی به زندگی منوبابایی
هه برام بهش مهم نیست بدختی منم اینجاس ک برم نمیتونم بمونم از ساعتی ک میرم تا ساعتی ک بیام گریه میکنم ...

حالا یه چی گفت به دل نگیر یه مدت سر سنگین باش

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
دقیقا..اونا تو عصبانیت میخوان برتری شونو نشون بدن و از گفتن هیچ حرفی دریغ نمیکنن..هرچی بیشتر عصبانیش ...

هه تاز از دست کتک هاش راحت شدم ی سال اول زندگیم همیشه همه جای بدنم کبود بود

هه برام بهش مهم نیست بدختی منم اینجاس ک برم نمیتونم بمونم از ساعتی ک میرم تا ساعتی ک بیام گریه میکنم ...

عیب نداره بهش فکر نکن ...ولی محکم باش جلوش ...تو اعصبانیت که خیرات نمیدن هنه حرفی میزنن ...سعی کن این حرفا کینه نسه برات ک بعدها زندکیتون سرد شه ...تو دلت بخشش ولی جلوش محکم باش البته ن لجباز ... سعی کن بشناسیش قلقاش بیاد دستت کتاب بخون

یا علی🥺 مدد🙏
من چیکار کنم اونم حرص بخوره ؟؟ هستی اسکرین شات بذارم از طرز حرف زدنش

نقطه ضعف شوهرت تو این مدت دستت نیومده؟ ولی خب کار درستی نیست که تلافی کنی منم تو دعوا شوهرم یه حرفی بهم زد خیلی ناراحت شدم گریه هم کردم ولی تلافی نکردم تا کش دار نشه