2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه تئوری هست که میگه...

•• هنگامی که ما در خواب روح می بینیم، ناگهان از ترس بیدار می شویم و فکر می کنیم این فقط یک خواب بد است.  

•• طبق نظر Paranormal Experts (متخصصان ماورا) این واقعیت مجازی است.  

•• این یک روح واقعی است که با شما ارتباط برقرار می کند اما روح ما برای امنیت خودمان ان را رد می کند و مارا بیدار میکند.

•• به همین دلیل است که رویاهای بد هرگز کامل یا تمام نمی شوند.

2)
وقتی عذاب وجدان داریدموقعی که می‌خوابید وروحتون از بدنتون جدامیشه هیجا نمیره وفقط به جسمتون خیره میشه.!! 

3)
جان برندنبرگ، از دانشمندان ناسا با اطمینان می‌گوید که: ناسا 90 درصد حقایق را از عموم پنهان نگه داشته! او اظهار کرده طبق اسناد، تمدن مریخ به وسیله سلاح‌های هسته‌ای باستانی نابود شده است!

4)
طبق براوردها و تحقیقات این احتمال می رود که در کهکشان راه شیری حداقل 200میلیارد سیاره همچون کره ی زمین وجود داشته باشد🤔

5)
یه تئوری هست که میگه ( بیش از 70 مورد پرونده بیماران پیوندی وجود دارد که آنها احساسات و عقاید فرد اهدا کننده را به خود گرفته اند )‌‌ که تئوری به نام حفظ خاطرات توسط سلولهای بدن را شکل داده است !!

•که جهان رنج بزرگیست 

دوتای اولی واقعی شد

منم میتونم بگم هوا فردا برف میاد یا نه چون هوا بشدت سرده و قرمز شده اسمون هرچیزی که میگن اساس و پایه اش براساس اونچیزیه که میبینن نه اینده دیدن و اینده پیشبینی کردن

•که جهان رنج بزرگیست