2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم احمقانس ولی بنظرتون باقرص خواب یاهمچین چیزی میشه توخواب رابطه برقرارکرد؟ حتی شده با انگشت که ...

چند وقته که ازدواج کردین ...ببین عزیزم می‌دونم الان ازدواج کردی و جزو وظیفه خودت می‌دونی اما باید شوهرت باهات همکاری کنه منم مشکل تو داشتم ناخودآگاه بود من تصور خاص یا بدی نداشتم از رابطه اما این مشکل داشتم و حل شد تو هم این روش امتحان کن مطمین باش میتونی

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم
چند وقته که ازدواج کردین ...ببین عزیزم می‌دونم الان ازدواج کردی و جزو وظیفه خودت می‌دونی اما باید شو ...

نزدیک چهارساله. حس میکنم اوایل خیلی بهتربودم هرچی میگذره بدترمیشم واقعادیگه هیچ امیدی ندارم هیشکی درکم نمیکنه وفقط دارم سرزنش میشم

نزدیک چهارساله. حس میکنم اوایل خیلی بهتربودم هرچی میگذره بدترمیشم واقعادیگه هیچ امیدی ندارم هیشکی در ...

عزیزم بهتره تصمیم بگیری و تمام تلاشتو بکنی تا الان چیکار کردی از این که میگم استفاده کردی؟ من یادمه سه تا چیز داد که دوتا دیگه مثل همین فقط سایزشون بزرگتر موقع انجامش بزار شوهرت انجام بده اولش مقاومت می‌کنی اما بعد چند بار یکی از سایز کوچیک ها را می تونی بعدش یکم بزرگ‌ترش

اگه از اندام تناسلی راحت نیستی تو اینترنت قبلاً یادمه که توی آینه خودتو نگاه بکن فکر بکن ببین علتش چیه

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم
پیجی شماره ای چیزی ندارین 

02146015185 کلینیک نجات/تو اینستاگرامم پیج دکتر مهری نجات هست میتونین کاراشونو ببینین/

۵، ۶ جلسه میرید بهتون تمرین میده اونجا.. کاااملا مشکلتون برطرف میشه..

منم از زنجان میرفتم خیلی خیلی راضی بودم