2777
2789
عنوان

رمانش چقد قشنگ بوووووووود😍😍😂😎

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 41 پست

•┄━┄•┄━┄•༺⟅🌙⟆༻•┄━┄•┄━┄•

#ماه‌شب‌تار✨      

#پارت261✨

شامشان را خوردند.

پیش از شام و حتی سر میز شام هم صدرا منتظر بود مادرش از او بخواهد که شیدا را برای شام صدا بزند، اما هر چه صبر کرد هیچ حرفی به میان نیامد!

لاجَرَم او نیز سکوت پیشه کرد ولی دلش برای تنهایی آن زن میسوخت...

زنی که همسرش بود...

هر چند قراردادی...

هر چند موقتی...

پس از اینکه مادرش سریال مورد علاقه‌اش را نیز تماشا کرد، خمیازه‌ای کشید و به کمک دسته‌ی مبل، یاعلی گویان از جا برخاست:

_من دیگه میرم بخوابم. خیلی خسته‌ام، امروز زیاد پیاده‌روی کردم.

_برید راحت باشین شبتون بخیر. منم میرم بخوابم.

زهرا خانم پیش از ورود به اتاق مهمان رو به صدرا کرد:

_اگه میخوای بری پیش زنت، برو!

قلب صدرا در سینه فرو ریخت...

حس کرد مادرش دلشکسته‌تر از هر وقت دیگری این جمله را بر زبان آورد.

او هم متقابلا از جلوی تلویزیون بلند شد و ایستاد:

_احتمالا میرم چند دقیقه‌ای باهاش صحبت کنم. باید یه سری مسائلو براش روشن کنم و توضیح بدم. البته هستی رو هم امروز درست و حسابی ندیدمش،اگه بیدار باشه یه کم باهاش بازی میکنم و میام.

_بمون همون جا بخواب دیگه...

_نه، نمیخوابم! میام...

_هر جور مایلی.خلاصه بعدا نگید من اومدم از هم جداتون کردم!

با دلخوری گفت و صدرا این را خوب فهمید:

_اگه شما دوست نداشته باشین اصلا نمیرم.

_من کی باشم که بخوام دوست داشته باشم یا نداشته باشم!

صلاح کار خویش خسروان دانند مادرجان!

•┄━┄•┄━┄•༺⟅🌙⟆༻•┄━┄•┄━┄•

میدونین اسم این رمان چیه¿¿¿

حاجت داری که دلت میخواد بهش برسی؟؟ سبزقباا می شناسی ؟اگر نمیشناسی بیاا تاپیکم دست خالی از پیشش نمیایی حاحتتو میده حاجت خودمو داده تاپیکم بخونید می بینید حاجت دوستان رو هم داده انشالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید🌱🌷

بچه ها داستانش در مورد پسریه که فکر میکنه خواهرش رو کشته ولی در اصل پدرش بوده که خواهرش و کشته..

و پسره یه بیماری داره که اگ به کسی وابسته بشه واسه طرف دردسر میشه.. و حالا اون بی نام و نشون تو یه تیمارستان هست..

ولی شادی...خانوادش ازش متنفر بودن..بخاطر شلخته بودنش رفتارای بچگونش خیس کردن خودش...

و حالا اونم به تیمارستان منتقل میشه..

بچه ها بیشتر این هم طنزه هم عاشقانه هم جنایی..😍

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جان من خلاصه ماجراشو بگو ولابد پسره یه خرپول مغرور جاذابه دختره هم مثل قرص ماهه اینااولش باهم دش ...

ولی سفر به دیار عشق اینطور نیس وای که چقد باهاش گریه کردم من

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙

هییی    ۷۰۰ صفحه تو دو روز .. دسشویی رفتی اسی تونستی بخوابی

حتما همه خل وضع بودن از این رمانا نبود احیانا که دختره شوخی میکنه همه زمینو گاز میزنن!

☆彡彡   بـہ سوے بے نهایت و فَـراتر از آن! ミミ★                    ____________________________________________                 گروه بنفش   ❤🤍                                                                     ✼  ҉    𝐒𝘵𝘳on𝓰  𝒢𝒾𝓇𝓁    ҉  ✼ .                                                                                     

بچه ها داستانش در مورد پسریه که فکر میکنه خواهرش رو کشته ولی در اصل پدرش بوده که خواهرش و کشته.. و ...

جالبه😄 آخرش شفا میگیرن؟ خوب تموم میشع؟

☆彡彡   بـہ سوے بے نهایت و فَـراتر از آن! ミミ★                    ____________________________________________                 گروه بنفش   ❤🤍                                                                     ✼  ҉    𝐒𝘵𝘳on𝓰  𝒢𝒾𝓇𝓁    ҉  ✼ .                                                                                     

من طاقت گریه ندارم نه😭😑

باافتخارفمینیست وحامی حقوق زنان♀️                   We should all be feminist                             #زنان-ناموس-کسی-نیستند  ؛به یادتمام زنان وکودکانی که به نام ناموس وغیرت کشته شدند.🔰                معنی کلمه غیرت توی فرهنگ لغت؛تعصب، حمیت، حسد، رشک، رگ، صفت، مردانگی، مروت، ناموس پرستی🔰معنی کلمه ناموس توی فرهنگ لغت: عیال،مستوره ،عرض،بانگ، اشتهار ،حیله،مکر،تزویر،همسر 🔰مفهوم این دوکلمه چیزی جز یک حس مالکیت تعصبی روی زن ها نیست.🔰باعقل سلیم جوردرنمیاد که یک انسان مالک یک انسان دیگه باشه مگه اینکه رابطشون ارباب-بردگی باشه پس ... زنان،ناموس کسی نیستنددددد.🔰ازرفتارهای مالک گونه شریک عاطفیتون (اینوبپوش ،اونونپوش،موهاتوجمع کن،بااون حرف نزن، پاتوازخونه بیرون نزار، بلند نخند،تتونزن و...) خوشحال نشید این نشون دهنده علاقه نیست فقط نشون دهنده اینه که اون شخص خودش رو محق میدونه حتی برای کوچک ترین ابعادزندگی شماهم تصمیم بگیره برای  پوشش ، روابط،جسم،جان،اعتقادات و... دقیقامثل کاری که اربابان در دوران برده داری توی اروپا نسبت به برده هاشون انجام میدادن.🔰ایدی چنتاپیج فمینیستی رو میذارم حتمابریدبهشون سر بزنیدبهتون کمک میکنه قدرت پیداکنیدوبتونیدازحق خودتون دفاع کنیدودرمقابل تبعیض وبی عدالتی بایستید ♀️feminism.org2♀️women.and.feminism♀️feminism.everyday♀️fatiii-n82♀️hamsarii ♀️teenagers.feminism♀️ توی پیداکردن هرکدوم ازاین صفحات(پیج ها)مشکل داشتید بهم بگیدکمکتون کنم.🔰
ماه شب تار اسمش نیست ؟

نه تو نت میزنم ی چیزی دیگه میاد این ماه شب تار اسم مستعار براش گذاشتن

حاجت داری که دلت میخواد بهش برسی؟؟ سبزقباا می شناسی ؟اگر نمیشناسی بیاا تاپیکم دست خالی از پیشش نمیایی حاحتتو میده حاجت خودمو داده تاپیکم بخونید می بینید حاجت دوستان رو هم داده انشالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید🌱🌷

منم سفر به دیار عشق رو دوست داشتم ولی توی اون هم سروش شرکت داشت و پولدار بود 🤦‍♀️🤦‍♀️

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی