2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدم بگم خرافاته

یکی بمنم چندساله گفت همزاد داری ازمادربههت رسیده و....من ساده هم پول دادم گرفتم..یه هفته بخودم وصل بود.زنگ زدم مراجع گفتن اصلاچیزی به عنوان همزاد توروایات نیست منم بردم انداختم تو آب.3تمام....این چیزاچین.جن همراه همزاد دعانویس و...

من فکرمیکنم اونایی که میرن دعانویس و....دعامیگیرن وبراشون اوکی میشه.چون اون دعاروباورکردن براشون اوکی شده نه لزومابه خاطر وجوددعا.یعنی همون قانون جذب

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9984047/عجیب-ترین-اتفاق-زندگیم-نکاتی-درمورد-دفع-جن-و-سحر?postId=266669894

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

جن و پری داشتن علائم داره، توی نت بزنی علایمش میاد

طب سنتی یا به قول تو عطاری زیاد دیدم جواب گرفتن، چهارماه هم زمان زیادی نیست. کلا ناباروری و مشکلاتی از جنس مشکل شوهرت زمانبره چه با طب سنتی چه با درمان پزشکی.

واین نیز بگذرد....

چرت پرته... اسپرم شوهرتو با گیاه طارونه همین شکوفه درخت خرما یا بهش میگن گل درخت خرما داخل غلافه این گل ها رو از عطاری بگیر البته از بهار در میان اسیاب کن بده شوهرت بخوره واسه نازایی عالیه

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

ببین من برا سقطم و بچه دارنشدنم این دعلنویس چرتا میگف جن داری اینقدر پول ب حسابم واریز کن تا درستت کنم منم نکردم وادامه درمانمودنبال کردم خداروشکرنتیجه گرفتم حالا این وسط ی عده پول میدن ب اون دعانوییه همزمان درمان هم ادامه میدن  اتفاقی همزمان نتیجه میگیرن فک میکنن که اون دعا و خرافاته نتیجه داده

نه راسته این چیزا منم اعتقاد نداشتم چنتا دعا نویس که کارشون خیلی خوبه همه قبولشون دارن بهم گف صبیان دارم باید دعا بگیرم تا بچه دار بشم حتما رفعش کن عزیزم تا رفع نشه ۲۰ سالم بگذره با دوا دکتر نمیشه