2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول من یه سوال دارم چطور دوس پسر خود را تبدیل به شوهر کردی ؟😂💀

ما خیلی باکلاس از طریق مادرامون باهم آشنا شدیم☺️☺️☺️😂😂😂فقط منتظر مادرت باش همین😂🤭

با ی بوس خوشحالش کن تو این گرونی😅

اما جدا از شوخی جدی جدی کادو خریدن واسه مردا سخته 

ن پارچه میپسندن ن طلا میخوان ن لباس ب راحتی میپذیرن ن کفش راحت انتخاب میکنن اینا خودشونم با خودشون درگیرن بعد میگن زنا سخت پسندن 

من ی دفه کیف جاکارتی چرم دادم درست کردن واسش با کاور گوشی و جا سوییچی اسم خودشم زد روش یدفه ست ورزشی گرفتم ی دفه کیف دوشی چرم ی دفه ازمایش بارداریمو کادو دادم🤣

ما خیلی باکلاس از طریق مادرامون باهم آشنا شدیم☺️☺️☺️😂😂😂فقط منتظر مادرت باش همین😂🤭

بخاطر مامانم کلی خاستگار داشتم هیچکدوم رو نپسندیدم بجز یک‌ نفر که اون منو نپسندید😂😐💔

با ی بوس خوشحالش کن تو این گرونی😅 اما جدا از شوخی جدی جدی کادو خریدن واسه مردا سخته  ن پارچه ...

واقعنم همینه هرچی گرفتم ایراد گرفته منم باهاش دعوا کردم که آدم کادو میگیره دیگ ایراد ازش نمیگیره که اینش بده رنگش فلانه واقعا میخورد تو ذوقم ناراحت میشدم چرا براش کادو گرفتم اصلا🫠😂😂😂😂

الان یکم بهتر شده تولدش سوپرایزش کردم ولی پول نداشتم کادو نگرفتم براش اولین تولدیم بود که باهمیم بد شد خجالت کشیدم ولی سوپرایزش کردم خوشحال شد🥹

ادکلن ،ایرپاد، البته بستگی به هزینه ای که میخوای بکنی هم داره مثلا گوشی هم میتونی بگیری وسایل مربط ب ...

ایرپاد گرفتم 

برای کارش چیزی لازم نداره راننده لیفتراکه 

ادکلنم من خودم عاشقشم ولی خب خیلی از نزدیکام دیدن ادکلن به هم دادن جدایی اورده میترسم 

واقعنم همینه هرچی گرفتم ایراد گرفته منم باهاش دعوا کردم که آدم کادو میگیره دیگ ایراد ازش نمیگیره که ...

من تولد پارسالش ب دوستاییش ک ب هر نحوی باهاشون در ارتباط بودم گفتم ی ویدیو 20ثانیه ای بگیرید از خودتون و بهش تبریک بگید خونواده هامون هم گرفتن ویدیو اهنگ مورد علاقه شم روش گذاشتم فک کن دوستاییشک چند سال بود ندیده بودشون هم ویدیو دست ب دست کردن دادن وقتی میدید گریه افتاد از خوشحالی و بهت

ایرپاد گرفتم  برای کارش چیزی لازم نداره راننده لیفتراکه  ادکلنم من خودم عاشقشم ولی خب خی ...

نه من به شوهرم دادم هنوز جدا نشدم 🤣 البته منم زیاد شنیدم جدایی میاره پس حالا ک اعتقاد داری نده

اگر ادم رمانتیکی هست میتونی ست حلقه نقره هم بگیری برای خودت و خودش😅

نه من به شوهرم دادم هنوز جدا نشدم 🤣 البته منم زیاد شنیدم جدایی میاره پس حالا ک اعتقاد داری نده اگر ...

ببین من قبل تولدش ایرپاد گرفتم براش یه تیشرتم خیلی دوست داشت میخواست بگیره من نمیذاشتم بگیره که سوپرایزش کنم و کردم ولی تولدش فقط تونستم کیک و گل بگیرم تو کافه سوپرایزش کنم کادو نگرفتم اونم اولین تولدش یکم خجالت کشیدم 

الان میگم چیکار کنم موندم خیلیم بودجه ندارم ولی میخوام حداقل یچیزی بگیرم که دست خالی نباشم اون برای من هر سری یه تیکه طلا میگیره من از شانسم سرکار نمیرم خالیه خالیم کلا 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز