2777
2789
از کدومش بگم خاهر. ولی بارم خدارو هزار مرتبه شکر

واقعا زندگی خیلی عجیب شده اما باید با مشکلات جنگید. هنوز اول راهی عزیزم امیدوارم یه همسر خوب گیرت بیاد تا حداقل ادامه راه رو راحت زندگی کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا زندگی خیلی عجیب شده اما باید با مشکلات جنگید. هنوز اول راهی عزیزم امیدوارم یه همسر خوب گیرت بی ...

انشاءالله.

ممنون گلم

ولی یکیو دوس دارم🥲

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛
دبیرمه. پسر خوبیه و از خانواده تقریبا مذهبی هستن مثل خودمون

ببین عزیزم همیشه تو رابطه یه جوری باش که جفت پا داخلش نباشی که اگه خدایی نکرده نشه روت تاثیر بدی بذاره. بعدشم اگه طرف سنش و موقعیتش اوکی هست و اونم شما رو دوس داره چرا واسه ازدواج جلو نمیاد؟

ببین عزیزم همیشه تو رابطه یه جوری باش که جفت پا داخلش نباشی که اگه خدایی نکرده نشه روت تاثیر بدی بذا ...

بله درسته ولی انشاءالله توکل ب خدا درست بسه تا اسیب نبینم.

من ی ماه پیش بهش گفتم ک بهش حس دارم ولی اون گف اگ مدیر بفهمه اخراجمون میکنه و...منم قبول کردم ولی هر کار میکنم نمیتونم فراموشش کنم

ولی هفته پیش ک استوری گذاشته بود ریپ زدم و تبریک گفتم اونم تشکر کرد.

تا هفته پیش کلی فالور داشت و همشونو دنبال میکرد ولی از همون هفته دیدم ک فقط منو فالو داره.

وقتی استوریشو ریپ زدم و باهم چت کردیم خیلی صمیمی برخورد میکرد.انشاءالله ک نظرش عوض شده

۲۲

خوب عزیزم به عنوان مرد که میخواد تشکیل خانواده بده سنش خیلی کمه. خیلی فکر کن راجب این موضوع. درسته از خودت ۵ سال بزرگتره اما اگه برای ازدواج میخواید همو باید بیشتر فکر کنی.

خوب عزیزم به عنوان مرد که میخواد تشکیل خانواده بده سنش خیلی کمه. خیلی فکر کن راجب این موضوع. درسته ا ...

اما فک نکنم اون ب من حس داشته باشع

وای گلم پس چرا داری تلاش میکنی؟ بزار عاشقت باشن نه اینکه تو عاشق طرف باشی. ببین اگه یه طرفه باشه توی ...

ولی من امیدوارم.انشاءالله ک میشه

ولی خب بنظرتون بعد از اینکه باهم کلی چت کردیم همه رو ریم میزنه و فقط منو دنبال میکنه ینی چ؟

ولی من امیدوارم.انشاءالله ک میشه ولی خب بنظرتون بعد از اینکه باهم کلی چت کردیم همه رو ریم میزنه و ف ...

خوب تو حستو بهش گفتی و اون میدونه تو دوسش داری اونم شاید میخواد ادامه بده ببینه این رابطه به کجا میکشه. اما ببین اون جفت پا خودشو وارد قضیه نکرده که اگرم نشد راحت عبور کنه اما شما جفت پا توشی این خیلی بده. ببین عزیزم اصلا شاید موقعیت تشکیل خانواده رو نداره