ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دبیرمه. پسر خوبیه و از خانواده تقریبا مذهبی هستن مثل خودمون
ببین عزیزم همیشه تو رابطه یه جوری باش که جفت پا داخلش نباشی که اگه خدایی نکرده نشه روت تاثیر بدی بذاره. بعدشم اگه طرف سنش و موقعیتش اوکی هست و اونم شما رو دوس داره چرا واسه ازدواج جلو نمیاد؟
خوب عزیزم به عنوان مرد که میخواد تشکیل خانواده بده سنش خیلی کمه. خیلی فکر کن راجب این موضوع. درسته از خودت ۵ سال بزرگتره اما اگه برای ازدواج میخواید همو باید بیشتر فکر کنی.
ولی من امیدوارم.انشاءالله ک میشه ولی خب بنظرتون بعد از اینکه باهم کلی چت کردیم همه رو ریم میزنه و ف ...
خوب تو حستو بهش گفتی و اون میدونه تو دوسش داری اونم شاید میخواد ادامه بده ببینه این رابطه به کجا میکشه. اما ببین اون جفت پا خودشو وارد قضیه نکرده که اگرم نشد راحت عبور کنه اما شما جفت پا توشی این خیلی بده. ببین عزیزم اصلا شاید موقعیت تشکیل خانواده رو نداره