2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز استاد یحیوی رو خیلی ها می گن فقط برای کنکور خوبه ‌‌‌‌‌‌‌براما که از صفر می خایم شروع کنیم خیلی ...

ببین بزار ی رازی زو بهت بگم

اگر میخوای موفق باشی نگا نکن ببین من چی میگم یا بقیه چی میگن

میخوای از صفر شروع کنی؟

سرچ کن تو نت نمونه تدریس ببین با هر کدوم ارتباط بر قرار کردی همونو بخر

آدم به آدم و هوش به هوش متفاوته

تدریسی ک مورد قبول منه ممکنه مورد قبول بقیه نباشه و باهاش نتونن ارتباط بگیرن باید خودتو کشف کنی و حواست باشه وسواس نگیری مثلا ده تا منبع دور خودت جمع نکنی نهایت نهایت دو منبع

اگر همینا رو یکی دهم بهم گفته بود من انقدر پشت کنکور نمیموندم برای هدفم

ببین بزار ی رازی زو بهت بگم اگر میخوای موفق باشی نگا نکن ببین من چی میگم یا بقیه چی میگن میخ ...

موافقم واقعا همینه من با هر متد تدریسی ارتباط نمی گیرم شاید این بهترین کار باشه سپاسگزارم🌹🌹🌹

منظورم کتاب یا جزوه ودی ویدی هستش که واقعا مفهومی مطلب رو توضیح بده آخه کتاب که چیزی نداره معلمها هم ...

راستیتش دی وی دی هایی که موجوده تو بازار خیلی قیمتشون نجومیه اونم اگه به ذائقه شما بشینه تدریسشون گول تبلیغاتو نخورین برای فیزیک من خودم میکرو گلج داشتم درسنامهاش مناسب من بود برای ریاضی هم خیلی سبز . سایت آلا رو هم چک کنین تدریس رایگان داره با چندین استاد که هرکدوم مناسبتون باشه میتونین باهاش پیش برین

راستیتش دی وی دی هایی که موجوده تو بازار خیلی قیمتشون نجومیه اونم اگه به ذائقه شما بشینه تدریسشون گو ...

به شدت موافقم چون کلی  دی وی دی و کتاب وپک و....که اصلا فقط پول حروم کردن بود برا معلم خصوصی هم واقعا هزینه هاشون خیلی بالاست که اصلا امکانش نیست 

ممنونم البته سایت الا رو دارم  بد نیست بهر  حال ممنونم 

تشکر فراوان 🌹🌹🌹🌹🌹