hanii۱۸ مدیر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 961 عنوان آرزو | مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 32 پست آرزوی بچگی که بهش رسیدین ❤️ 1401/10/10 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اخترخاتون عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 874 وا چرا چون حتی اطرافیانمم معتقدن من یه خرشانسم و اینجا هم بگم فکر میکنن خالی بندم کلا نمیگم و ناشناس زندگی میکنم و لذتش رو میبرم اما واقعا قانون جذب تا حد زیادی کار میکنهمن به خییییلی از ارزوهام رسیدم بدون داشتن چیز خاصی جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای
hanii۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 961 من خیلی تباه بودم چون بچه اول بودم و تنها آرزو داشتم خواهر داشته باشم که الاندوتا دارم 😂
اخترخاتون عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 874 چه خوب خوشبخت باشی 🥺🤍منم دکتر میخوام انشالله که قسمتت شه گلم جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای
اخترخاتون عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 874 [QUOTE=266751406]بله ، الان نه ۵ سال پیش ازدواج کردیم[/QUOTانشاللله خوشبخت باشید همیشه مرسی عزیزم جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای
sevda_18 عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 1991 چون حتی اطرافیانمم معتقدن من یه خرشانسم و اینجا هم بگم فکر میکنن خالی بندم کلا نمیگم و ناشناس ... 🙂بگو من باور میکنم اونایی ک دروغ میگن فک میکنن بقیه هم مث خودشونن یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتابها، فیـلمها و داسـتانهـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـیبرن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.
اخترخاتون عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 874 منم میخوااااااااام، خوبشو البته دکترا اکثرا واقعا بی آزار و خوبن و وضع مالیشونم اکیهانشالله خوبش نصیبت شه کلم جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای
اخترخاتون عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 874 🙂بگو من باور میکنم اونایی ک دروغ میگن فک میکنن بقیه هم مث خودشونن بخدا هربار گفتم اونقدر احساس نفرت بهم دادن که پشیمون شدم من حتی به همکلاسی هام هم نمیگفتم چون دوبار گفتم جفتشون از دوست تبدیل به دشمن شدن هنوزم نمیدونم چرا 🙄 جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای
sevda_18 عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 1991 انشالله که قسمتت شه گلم 🥺🥺🤍 یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتابها، فیـلمها و داسـتانهـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـیبرن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.
asemaneporsetareh عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 6041 بخدا هربار گفتم اونقدر احساس نفرت بهم دادن که پشیمون شدم من حتی به همکلاسی هام هم نمیگفتم&nbs ... شاید فک می کنن پز میدی
sevda_18 عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 1991 بخدا هربار گفتم اونقدر احساس نفرت بهم دادن که پشیمون شدم من حتی به همکلاسی هام هم نمیگفتم&nbs ... 😑😑🤦🏼♀️ به چپت لذتشو ببر . یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتابها، فیـلمها و داسـتانهـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـیبرن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.
asemaneporsetareh عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 6041 من خودم ارزو داشتم گوشی داشته باشم تو بچگی خیلی می خواستم اخر شد به لطف خدا و اومدن کرونا😂😂
hanii۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 961 بخدا هربار گفتم اونقدر احساس نفرت بهم دادن که پشیمون شدم من حتی به همکلاسی هام هم نمیگفتم&nbs ... وه چرا خب همه آدما به بعضی از آرزو هاشون میرسن چه ربطی داره تو خودت مهمی که عشق میکنی از این اتفاق
hanii۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 961 من خودم ارزو داشتم گوشی داشته باشم تو بچگی خیلی می خواستم اخر شد به لطف خدا و اومدن کرونا😂😂 منم یادمه همچین آرزویی داشتم تو بچگی 😂
yasamanbanooooo عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 1057 دکترا اکثرا واقعا بی آزار و خوبن و وضع مالیشونم اکیه انشالله خوبش نصیبت شه کلم بیا و با زبونی که در حق من گناه نکردی برام دعا کن، از اون خوباش نصیب من بشه☺☺☺☺🌹🌹🌹🌹