2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 58 پست
اول برای دوستام @سرو،محمد   @delaram_t     و بعد برای بقیعه نی نی سایتای عزیز ...

فدای محبتت ان شاءالله خودت و بقیه اعضا تایپیک به زودی تایپیک حاجت روا شدن بزنید عزیزم 

@بهار۳۰۳۸   

برای این دوستمم دعا کنید به زودی حاجت روا بشه ان شاءالله 

چه جالب داشتم فکر میکردم خدا معجزش نشونم بدم دیدم اینحا تگ‌ شدم ..خدایا شکرت که هوامونو داری خدایا خواهش میکنم بخیر و یهویی همه عزیزان حاجت روا کن الهی آمین🙏💕

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول برای دوستام @سرو،محمد   @delaram_t     و بعد برای بقیعه نی نی سایتای عزیز ...

مرسی مهربونم عزیزقلبم،الهی خیر ببینی،الهی خدا دستتو بگیره و نجاتت بده خودش خیر به زندگیت سرازیر کنه و به زودی حس و حالت رو بسیار خوب کنه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
مرسی مهربونم عزیزقلبم،الهی خیر ببینی،الهی خدا دستتو بگیره و نجاتت بده خودش خیر به زندگیت سرازیر کنه ...

دورت بگردم دلارم جونم لایق باشم برات دعا میکنم عزیزم شماام منو حتما تو دعاهات یاد کن ❤️

امیدوارم منم ببینم 

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
دورت بگردم دلارم جونم لایق باشم برات دعا میکنم عزیزم شماام منو حتما تو دعاهات یاد کن ❤️

چشششم حتما خانم قشنگ💓🌹گل بانو جان💓

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

منم معجزه میخوام تو زندگیمممم

میشه برا امضام دعا کنید و صلوات بفرستید منم براتون حمد میخونم مهربونا۱♡

الهی بحق مهدی فاطمه همگی حاجت روا و مستحق معجزه زیبا🙏🌹

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

برای من هم دعا کنید،الان دلم از یه چیزی اتفاقا خیلی گرفته،دعا کنید که به امید ها و آرزوها و خواسته هام برسم و از زندگیم شاد و پر لز ذوق و شوق و شادی بشم...

اللهم عجل لولیک الفرج

معجزه و فرج همه ی گرفتاران هست

همه .....

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»