2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازدواج اول هم بده اگه بخوای به حرف مردم فکر کنی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

حرفای کلیشه ای نزنین واقع گرانه بگین این که آدم چطور روش بشه تو روی فامیل و اطرافیان نگاه کنه با ...

نگاه نکنه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

کاری به حرف مردم نداشته باش هر چی دلت میگه گوش کن چند سال دیگه که پیر شدی تنها موندی مردم میخوان بیان تو تنهایی هات شریک بشن ؟؟ هر کاری دلت میگه انجام بده البته این دفعه با عقل و منطق پیش برو ان شاالله که خوشبخت میشی ولی اگه از ترس حرف مردم نمیخوای ازدواج کنی و فکر می‌کنی بده بدون بد نیست افکار مردم بده کار تو زشت نیست امام هامون وقتی زن هاشون فوت می‌کردن ازدواج میکردن تا این رسم جا بیوفته بین مردم 

حرفای کلیشه ای نزنین واقع گرانه بگین این که آدم چطور روش بشه تو روی فامیل و اطرافیان نگاه کنه با ...

دوست من یه بار تو عقد طلاق گرفت

یه بار بعد عروسی طلاق گرفت

بار سوم تازه با یه پسر مجرد ازدواج کرد و خوووشبخت شد

الانم شکرخدا یه بچه داره دومیش تو راهه...

اولش متلک و حرف و حدیث زیاده نباید توجه کرد

بعد سوژه جدید برای فامیل پیدا میشه تو رو رها میکنن